И защо беше нужно 2 години да се извършват от

...
И защо беше нужно 2 години да се извършват от
Коментари Харесай

ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА, ЗАЩОТО ТЕЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ НАГАЖДАЧИ МОГАТ ДА БЪДАТ РАЗГЛЕДАНИ КАТО ОПГ, НАНЕСЛА ОГРОМНА ВРЕДА ВЪРХУ ЗДРАВЕТО И ЖИВОТА НА ХОРАТА!

И за какво беше нужно 2 години да се правят от нелепости до издевателства, с цел да се стигне до научно проучване, което удостоверява написаното в учебниците по епидемиология!!!

Сега етичната комисия на БЛС да потърси отговорност на всички  членове на НОЩ  и последващите му трансформации, изключително на хирурзите, които се захванаха да ръководят пандемия без знания и подготовка за това.

Освен това, в този момент към този момент е научно потвърдено, че са сбъркали, т.е. има несъмнено експертно мнение, освен това подкрепено с голям размер от доказателствен материал.

Прокуратурата да се самосезира, тъй като по смисъла на закона, тези политически нагаждачи би могло да бъдат обсъждани като ОПГ, която е нанесла голяма щета върху здравето и живота на хората, както и тежки обществени, стопански и финансови вреди.

===

Факт чек на ф@кт-чекърите или какво/колко/кой стои от другата страна на монетата (в дословния смисъл) на самостоятелните проверители на обстоятелства:



Антония Първанова
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР