И все пак този очевиден, дори банален псевдоним почти сигурно

...
И все пак този очевиден, дори банален псевдоним почти сигурно
Коментари Харесай

Розалин Картър: Застъпник на Джими Картър и много други, винаги използвайки любовта си към политиката

И въпреки всичко този явен, даже прост псевдоним съвсем несъмнено е подценил ролята и въздействието й в ранния живот на семейство Картър, единия им мандат в Белия дом и техните четири десетилетия по-късно като световни хуманитаристи, защитаващи мир, народна власт и премахване на заболяванията.

През повече от 77 години брак, до гибелта си в неделя на 96-годишна възраст, Розалин Картър беше бизнес и политически сътрудник, най-хубав другар и непосредствен поддръжник на 39-ия президент. Демократ от Джорджия като брачна половинка си, тя сама по себе си се трансформира във водещ бранител на хората с психологични болести и болногледачите в американския живот и се причисли към някогашния президент като съосновател на The Carter Center, където сложиха нов стандарт за това какво могат да реализират първите двойки, откакто правят отстъпка властта си.

„ Тя постоянно е била нетърпелива да помогне на неговия проект, само че знаеше какво желае да реализира “, сподели Кати Кейд, консултант на първата дама в Белия дом и по-късно член на бор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР