И Вегас Голдън Найтс, събрани в огромна групова прегръдка зад

...
И Вегас Голдън Найтс, събрани в огромна групова прегръдка зад
Коментари Харесай

Спортните снимки на годината на AP улавят незабравими откъси във времето от игрите, които обичаме

И Вегас Голдън Найтс, събрани в голяма групова прегръдка зад мрежата, откакто снимаха шампионата за Купа Стенли на НХЛ, блестящия лед под техните кънки, затрупани с изхвърлени ръкавици.

След това е Фемке Бол, лекоатлетка от Холандия, която се прекатурва към пистата с ахване на съмнение на лицето си, палката се изплъзва от ръката й, до момента в който пада покрай финала линия на щафетно съревнование на международното състезание.

И Рори Макилрой от Северна Ирландия, който разруши стик за голф в крайници си като дете, което се пробва да счупи клон на дърво на половина, разочарованието, явно след неверен удар от дебелата груба на US Open.

Но дано не забравяме Петра Квитова от Чешката република, нейната сплетена конска опашка се извисява над главата й, до момента в който тя удря сервис на шампионата по тенис на Уимбълдън.

И кечърът на Кливланд Гардиънс Бо Нейлър, сниман в различен непосредствен проект тъкмо сега, в който фал топка разруши маската му по време на другояче ужасяващ мач в разгара на лятото н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР