И в училище е така - като няма нищо интересно

...
И в училище е така - като няма нищо интересно
Коментари Харесай

Нищо ново под разградското слънце

И в учебно заведение е по този начин - като няма нищо забавно и ново, преподавателят връща обратно, преговоря се остарелият материал и най-после може и да изпитва. Няколко пъти сме отбелязвали учудването си по какъв начин европейските спортни медии проучват всякога едно и също нещо, което се повтаря с избрана цикличност. По времето на Гуардиола в Барселона на сътрудниците от " Мундо Депортиво " не им е било елементарно всяка седмица, че даже и два пъти седмично да пишат по какъв начин каталунският отбор с тики-така мачка всичко и даже не дава топката на другите малко да си поиграят. Ами на англичаните? От Клоп насам с Ливърпул е същата работа? А в Германия с Байерн пък е най-зле.

Така и ние от няколко месеца се чудим по какъв начин да стартираме да пишем след важен мач на Лудогорец. Въртим, сучем, бъркаме при запасите с особени словосъчетания и художествени изрази, само че в един миг към този момент нещата отиват на повторение на материала, тъкмо като в учебно заведение.
 Пламен Илиев отпадна от състава на националния тим
Пламен Илиев отпадна от състава на националния тим

Вратарят има физически проблем

Нищо ново под разградското слънце, това не е уместно заглавие, тъй като някой ще се хване безусловно и ще означи, че мачът с Тотнъм се игра на изкуствено осветяване. Ако пък напишем " Слънце ", поради огромната писмен знак някой незабавно ще си намерения, че Краля Слънце е обект на персонално внимание и рецензия. А в действителност слънцето, това е метод на ръководство в Разград.

Както означават зевзеците - Лудогорец още веднъж игра добре до първия гол. Бе ясно, че противникът ще подходи съществено. Жозе Мауриньо в никакъв случай не си прави подбив с футбола.

Нали помните Бруно Акрапович, който не бе спал след мача с Тотнъм това лято в Пловдив, откакто португалският треньор го е шашнал какъв брой доста знае за Локо. А сигурно Мауриньо е разузнал Лудогорец с още по-тънки елементи, тъй като както самичък означи - 9 следващи трофеи, това не е смешка работа.

Жозе скочи като опарен с гореща вода още в 20-ата секунда на мача в Разград и стартира да маха и жестикулира, тъй като очевидно нещо от разузнаването не е дало отговор на действителността. И единствено след минута Хари Кейн към този момент бе на стопроцентова обстановка. Както сме отбелязвали в последните месеци, Лудогорец отсъства от мачовете в първите минути. Няма да преговаряме доста от материала, ще отбележим най-фрапантното - Локо Пловдив направи 3 голови положения в Разград за първите 15 минути от мача.
 Коронавирус и в дубъла на Лудогорец
Коронавирус и в дубъла на Лудогорец

Играчите са сложени под карантина, направени бяха нови проби

Принц Хари очевидно бе решил да вкара своя гол номер 200 за Тотнъм точно в Разград и евентуално му бе повтаряно тези дни, че първоначално Лудогорец никак ги няма, та по-късно удари греда и малко по-късно, на третия път, стомната се счупи.

Проблемът с отсрочения старт, като че ли това е пералня или различен кухненски апарат, в Разград се наблюдаваше отчетливо при Павел Върба, не се трансформира и при Станислав Генчев.

Общо взето на Тотнъм им беше доста по-лесно в този момент, в сравнение с " Лаута ". Лудогорец трябваше да играе като Локо на гъсто, Акрапович вярно подходи по този начин, тъй като британски тим желае пространства, не е примерно като испански, който да пробие на ситно. Но казусът на Лудогорец е, че не може да играе на гъсто, не умее да събира линиите. През годините отборът от Разград постоянно е играел отворено, даже против най-големите отбори в Европа. Но ето, че има моменти, когато просто обстановката го постанова. Третият гол във вратата на Пламен Илиев, неговите съотборници ще го схванат след една седмица. За секунда петима играчи в бяло бяха против 4 в зелено и това е на 35-ия метър пред вратата на Лудогорец, което е неприемливо. Тотнъм направи зверско преливане, разликата в тези 2-3 секунди бе галактическа. А през по-голямата част британският отбор игра на най-много от 40 % от опциите си. Дори средностатистическият български поданик можеше да попита - за какво публичната Българска национална телевизия излъчва в най-гледаното време подготовка на Тотнъм.
 Лудогорец направи скъп подарък на боса на Тотнъм
Лудогорец направи скъп подарък на боса на Тотнъм

Даниел Леви изгледа мача сред двата отбора онлайн

Като цяло Лудогорец в четвъртък вечер бе цялостен противовес на Лудогорец на " Сан Сиро " през тази година, когато отборът на Павел Върба вкара гол на Интер след близо 40 поредни подавания. Сега това нямаше нищо общо. А смеем да твърдим, че скоро няма и да има, единствено се сменят играчи и треньори, а развиване - никакво. Лудогорец продължава да слиза надолу и от ден на ден се отдалечава от най-високата си точка. И неслучайно за три мача в групите на Лига Европа противниците му сътвориха към 30 голови положения.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР