И в третия, и в предишните сезони на Игри на

...
И в третия, и в предишните сезони на Игри на
Коментари Харесай

Стоян от "Игри на волята" със страшна контузия! Феновете му го бъзикат

И в третия, и в предходните сезони на " Игри на волята " травми мъчиха участниците, като някои от тях даже прекратяваха прибързано участията си поради контузиите. 

Е, служителят на реда Стоян от третия сезон на шоуто очевидно също е измежду тези участници, въпреки че показа за болката си едвам в този момент. Става въпрос за травма в раменете, като Стоян показа фотоси от лекуването в профила си в Instagram:

Виж още: Шок: Пиленцата от Монако се разделиха! Френската ривиера в никакъв случай към този момент няма да е същата 

" Наследство от " Игри на волята " - 6 месеца болки в раменете. Хапчета, инжекции без резултат. Остава ми лечебната мощ на магнитите и минералната вода ", написа той под фотографията. 

Под нея разяснява и Ваня от втория сезон на риалитито, като се майтапи. " Явно Игри на волята, с изключение на в нервната система, удрят и в раменете ", написа тя и добавя, че значително играчи, включително и тя, страдат от болки там. " Дясното ми рамо е като колелото на шанса - всеки ден го въртя и не знам дали ще се падне да ме боли или не ", добавя още червенокосата каскадьорка. 

Виж още: Тита отвя всички: Певицата с нова коренна промяна 

Фенове на Стоян също разясниха фотографията, като се пошегуваха, че контузията е пристигнала от обстоятелството, че е носил прекомерно дълго време Мани на ръце. 

Изображение: https://www.instagram.com/stoiancenov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР