И в тези опасни времена кралицата на българската естрада Лили

...
И в тези опасни времена кралицата на българската естрада Лили
Коментари Харесай

Вижте как Лили Иванова ще бори старостта

И в тези рискови времена кралицата на българската сцена Лили Иванова се грижи за външността си, здравословното положение и домакински комфорт. Певицата е взела решение да не се поддържа единствено с диети и доста сън, а да добави към тези изпитани предписания за житейско и театрално дългоденствие и йога. Пред хора от най-близкото си обграждане Лили е споделила неотдавна, че стартира да прави йога извършения.

Не прецизирала обаче дали ще посещава групови занятия, или йога гуруто ще й идва на крайници. Предполага се обаче, че поради звездния си статут изпълнителката на " Ветрове " ще избра да се посвети на тренировките на личен терен. За да е цялостна външната и вътрешната й естетика, естрадната легенда възнамерявала да си вземе и нов домакински любим, доверила тя пред свои близки.

След загубата на обичаното си куче Лили дълго тъгувала и най-сетне почнала да му търси подмяна. И този път, вярна на пристрастията си към дребните кучета, Лили щяла да вкара в жилището си пудел или болонка.

Години наред компания на поп иконата правеше бялото пуделче Топси. С него са свързани доста занимателни случки от разнообразни интервали в живота на певицата. За да го пуснат в Куба, където звездата на родната известна музика е на гастрол, оперният артист Павел Герджиков афишира, че кученцето е част от театралния му атрибут, и даже го извежда на сцената.

" Аз вкарах модата на дребните кучета ", подчертавала е постоянно Лили. Сега тя още веднъж ще потвърди това с избора си на нов домакински любим. Изпълнителката на " Панаири " очаквала сред нея и кученцето да пламне обич от пръв взор, тя вярвала в нея и щяла да избере това четириного, което я грабне незабавно.

За домашните си любимци Лили е полагала грижи като за дребни принцове. Нейните икономки са осигурявали на четириногите й компаньони най-качествената храна и най-хубавите ветеринари. Затова пуделчетата и болонките на певицата са били дълголетници и по предписание са издъхвали не от заболявания, а от напреднала възраст. Лили не серпантина да се учудва по какъв начин някои нейни сътрудници залитали по домашни любимци от едри порoди. Тези кучета нито могат да бъдат гушкани майчински, нито да съпровождат стопаните си на всички места поставени в дамската чанта, както постоянно правела самата топпевица на България, написа hotarena.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР