И в последния ден на 2019 г. премиерът Бойко Борисов

...
И в последния ден на 2019 г. премиерът Бойко Борисов
Коментари Харесай

Борисов се качи на джипа за психотерапия и днес

И в последния ден на 2019 година министър председателят Бойко Борисов се качи на джипа си, с цел да направи ревизия на пътя от Автомагистрала " Тракия " към Поморие и Слънчев бряг.

31 декември е един прекрасен работен ден, означи Борисов, който беше посрещнат с гайди, суровачки и питка от локалните поданици.

Премиерът акцентира, че работата върви с цялостна пара. По негови думи се чака планът да завърши през месец май.

За новия сезон обходът на град Поморие би трябвало да е подготвен, по този начин трафикът за курортите няма да влиза в Бургас и туристите ще имат директен достъп до тях, предвижда той.
 Борисов отново на джипа - инспектира Автомагистрала
Борисов отново на джипа - инспектира Автомагистрала " Хемус " и дава обещание санкции

" Ще има санкции, в случай че още един път ме скарате с еколозите ", закани се министър председателят на строителите

Министър-председателят акцентира, че всичко това е допустимо, с помощта на положителната работа на страната, чийто Брутен вътрешен артикул все още е 120 милиарда лв..

Гоним 130 милиарда Брутният вътрешен продукт, по тази причина вършим и 4-лентови магистрални пътища , похвали се той.

Борисов изрази удовлетворение, че времето разрешава да се напредне в градежите на автомагистрали и пътища. Той въпреки всичко означи, че преди години на 31 декември е имало два метра сняг, а сега е страшна суша. По тази причина Борисов изрази вяра, че скоро ще падне сняг, с цел да могат да се оправят и със обстановката в Перник .

Относно ситуацията в Ботевград, където през вчерашния ден стана ясно, че също има риск от водна рецесия, министър председателят уточни, че след няколко дни ще се срещне с кмета на града и при потребност също ще им бъде оказана помощ.
 Борисов подкара джипа да демонстрира България на Горанов
Борисов подкара джипа да демонстрира България на Горанов

Лично и на място се срещна с плана за рационализация на на стадиона в Кърджали

Запитан за рецензиите от страна на Корнелия Нинова за неуспех в политиката за околна среда и водите, министър председателят настоя да не се задават въпроси, които скапват настроението. По негови думи при ръководството на Българска социалистическа партия на морето е нямало нито една пречиствателна станция, а когато хората са излизали от морето с разстройство.

" Това им е работата - да подлагат на критика, нашата работа е да строим. И е очевидно - каквото сме дали обещание сме изпълнили ", затвори тематиката за социалистите той.

Премиерът разяснява и пожара в психодиспансера в София . Според него пожарникарите са реагирали чудесно, защото били експерти. Затова всяка година им подвигаме заплатите с по 10%, посочи той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР