И в двете посоки на този участък от магистрала Хемус

...
И в двете посоки на този участък от магистрала Хемус
Коментари Харесай

Нощни ремонти спират движението през тунел Топли дол във вторник срещу сряда

И в двете направления на този сектор от автомагистрала " Хемус " ще има обходни направления
От 21:30 ч. във вторник, 26 март, до 06:00 ч. в сряда, 27 март, ще се ограничи придвижването за всички транспортни средства сред 30-и и 47-и км на автомагистрала „ Хемус “. Това оповестиха от Агенция „ Пътна инфраструктура “.

Спирането на трафика през нощта е за замяна на неработещи осветителни тела и измиване на тръбата за София на тунел „ Топли дол “. 11 лампи ще бъдат заменени, с което ще се увеличи сигурността на придвижване и ще се обезпечи по-добра осветеност и видимост за водачите. Дейностите по поддържане на оборудването ще се извършат през нощта, когато интензивността на придвижването е по-малко. 

В нощта на вторник против сряда колите ще се пренасочват по обходен маршрут - при 30-ти км на Автомагистрала „ Хемус “ по пътна връзка „ Витинска река “ ще не престават по път I-1 София - Ботевград и път II-17 до пътен възел „ Ботевград “ и при 47-ми км на Автомагистрала „ Хемус “ пътуващите ще минават още веднъж по автомагистралата. Същият ще е и маршрутът за пътуващите към столицата. 

ОТ АПИ поучават водачите да потеглят на път с коли, готови за зимни условия, да карат със съобразена скорост и да не подхващат рисковани изпреварвания. 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР