И в близките часове ще се задържи слънчево, малко повече

...
И в близките часове ще се задържи слънчево, малко повече
Коментари Харесай

Слънчево време ни очаква до края на деня

И в околните часове ще се задържи слънчево, малко повече облаци ще има над планинските региони в Югозападна България и на обособени места там ще превали временен дъжд. Максималните температури ще бъдат сред 27° и 32°, а на следващия ден ще се покачват с още 2-3 градуса и тук-там ще доближат и до 34 градуса. Денят още веднъж ще е безоблачен. Ще духа слаб, в източните региони до сдържан вятър от изток-североизток.

До сдържан ще остане вятърът и по черноморското крайбрежие. Времето и там ще е слънчево, с оптимални температури на въздуха: към 28°-29°, а морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

Слънчева ще бъде неделята и в планините. Ще духа слаб източен, по най-високи елементи до сдържан северен вятър. Температурите в курортите ще са от 19 до 28 градуса.

Над Западна Европа, в Германия и Швейцария ще е облачно с превалявания от дъжд. В по-голямата част от Източна Европа също ще е облачно. Над северните региони от Пиренейския полуостров и в Италия ще е слънчево, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, на изолирани места с превалявания от дъжд. Ще превали и над северозападните региони от Балканите.

У нас през новата седмица времето ще бъде слънчево и ще става все по-горещо. През първите дни вятърът ще е слаб, по морския бряг до сдържан от изток-североизток, в четвъртък в по-голямата част от страната ще стихне.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР