И този сезон на Игри на волята май няма как

...
И този сезон на Игри на волята май няма как
Коментари Харесай

Имах мокри сънища: Дани от Игри на волята

И този сезон на " Игри на волята " май няма по какъв начин да мине без любовни искри сред някои от участниците. Наскоро Дани направи изненадващо самопризнание в обществените мрежи, което разкрива коя е дамата, по която си е падал в шоуто.

След като получи пряк въпрос от почитателите си с кого си е бил непосредствен във формата, той отвърна - Крум, Калоян, Цецо, Цвети и Гатьо.

Жената, с която обаче най-вероятно Дани има и освен това от нормално другарство, зародило се в рискови условия, е варненката Виктория, която сега учи " Право " и работи в нотариална адвокатска фирма. Нейната тактика в " Игрите ", както разбрахме още първоначално, бе да играе в коалиция с мъжете и да употребява женския си сексапил. Е, както се вижда, тактиката й е била сполучлива.





След като Денислава в профил Дани от Гладиаторите и той напусна пети сезон на " Игрите ", агрономът се реши да направи зад кадър и доста разтърсващи самопризнания, споделяйки пред всички, да вземем за пример, че не е ходил без долни дрехи на борба, само че е ходил без долни дрехи на съвет. Вижте и какви сексуални преживявания издаде.

ВЪПРОС:  Кой беше най-слабият състезател от Гладиаторите?

ОТГОВОР: Най-слабият участник от племето на Гладиаторите, според мен, е Ники. Съжалявам, братко. Просто за мен той беше най-некомплексен.

ВЪПРОС: Кой е най-секси участникът от пети сезон на " Игри на волята "?

ОТГОВОР: Най-секси участникът от " Игри на волята " сезон 5, според мен, е... Ива от Амазонките.

ВЪПРОС: Имал ли си мокри сънища с някой от участниците?

ОТГОВОР: Да, имал съм с Моника. Няма да опиша, само че Мони (прави сърце с ръцете си и ѝ намигва).

ВЪПРОС: Ходил ли си без долни дрехи на борба?

ОТГОВОР: Не съм ходил без долни дрехи на борба, само че съм ходил без долни дрехи на съвет. Беше супер необичайно, само че идвахме от Стопанството, а аз на Стопанството имах един чифт боксерки, които изпрах, а те не съумяха да изсъхнат, затова пристигнах тук гол... по чеп.

ВЪПРОС: Мастурбирал ли си по време на предаването?

ОТГОВОР: Случи ми се 2 пъти в Резиденцията, да.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР