И това лято ще плащаме по 5 лв. за чадър

...
И това лято ще плащаме по 5 лв. за чадър
Коментари Харесай

Плащаме по 5 лв. за чадър и шезлонг на Централния плаж във Варна

И това лято ще плащаме по 5 лева за чадър и шезлонг на Централния плаж във Варна. Това заяви шефът на фирмата-концесионер Андрей Василев.

По думите му цената ще остане същата и няма да бъде променяна най-малко до 2024-та година, в случай че не е налице хиперинфлация.

" Варненският плаж е доста характерен плаж. Той се разграничава от плажовете, които са на територията на курортните комплекси, тъй като в случай че цената на един чадър или на един шезлонг можеш да я включиш в цената на нощувката на леглото в един хотел, то на Градския плаж няма по какъв начин това нещо да стане. Той се посещава главно от жители, които живеят на територията на град, или хора, които не са с чак такива благоприятни условия. Сега човек, който има финансова опция може да отиде с автомобила си на Паша дере, или на Камчия, само че който няма опция, с градския превоз си отива на Градския плаж ", уточни Василев.

На разположение и това лято ще са уейк ръб зоната, водните колелета, водната пързалка „ Ролбата “ с минерална вода и басейнът на Кални бани, който също е с минерална вода. В края на април пък се чака да проработи и сърф учебното заведение на Рибарски плаж. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР