И тогава имаше две.С победата на демократа Том Суози на

...
И тогава имаше две.С победата на демократа Том Суози на
Коментари Харесай

Републиканското мнозинство в Камарата на представителите отново се свива, тъй като Конгресът е изправен пред критични проблеми

И тогава имаше две.

С успеха на демократа Том Суози на специфичните избори за Камарата на представителите в Ню Йорк във вторник, свиващото се републиканско болшинство в Камарата на представителите понижа още повече, оставяйки G.O.P. могат да си разрешат единствено две отклонения от партийната линия при гласоподаване, когато всички членове участват.

Това не им дава съвсем никаква възглавница да се оправят с неизбежните отсъствия, породени от болест, пътешестване закъснения, сватби, погребения и непредвидени събития, които биха могли да държат републиканците надалеч от залата за гласоподаване. Това идва в миг, когато Конгресът е изправен пред редуциране от проблеми, в това число крайни периоди от началото на март за финансиране на държавното управление и чакащ законопроект за незабавни разноски за националната сигурност за изпращане на помощ на Украйна, Израел и други американски съдружници.

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР