И тази седмица зрителите на bTV Media Group ще имат

...
И тази седмица зрителите на bTV Media Group ще имат
Коментари Харесай

Дуелът между Соколов и Скримов - на живо на btvnovinite.bg

И тази седмица феновете на bTV Media Group ще имат опция да проследят най-интригуващите срещи от италианската Серия А1. В неделя от 19 ч. по RING е най-любопитният конфликт от последния кръг преди края на постоянния сезон сред " Милано " и " Перуджа ".

По същото време на уеб страницата btvnovinite.bg е българското дерби сред " Лубе Чивитанова " с Цветан Соколов и избавилия се от изпадане отбор на " Вибо Валентия ", в който играе Тодор Скримов.

Този уикенд предстоят последните срещи преди плейофите в Италия. Изглежда, че преди заключителната част от шампионата във волейболното уравнение на Апенините има малко незнайни, като всички неясноти ще отпаднат в неделя вечер.

Снимка: legavolley.it

В мача сред " Милано " и " Перуджа " и двата отбора имат тласък да търсят наложителната победа. Домакините са в спор с " Модена " за четвъртата позиция в класирането.
Снимка: legavolley.it
Играчите на Андрея Джани изоставаха на съвсем 10 точки от " Модена ", само че след директната победа в срещата сред двата тима те се изравниха с отбора на Иван Зайцев, който ще би трябвало да победи като посетител " Калцедония Верона " с Матей Казийски.

" Милано " ще може да разчита на своята аудитория, както и на статистиката. Тя демонстрира, че в последните си 8 семейства, " Милано " има 7 победи.
Снимка: legavolley.it
Задачата на отбора обаче няма да е лесна, защото ще би трябвало да се оправи с водача в класирането " Перуджа ". " Дяволската обсада " се нуждае от 2 гейма, с цел да затвърди първата си позиция преди плейофите, като след срещата звездата на отбора - Вилфредо Леон, ще получи наградата за най-вече маркирани асове.
Снимка: legavolley.it
Кубинският волейболист с полски паспорт има на сметката си цели 89 директни точки от начален удар, до момента в който вторият в класирането - неговият съотборник Александър Атанасиевич, е с 25 по-малко.

Снимка: legavolley.it

Другата среща, която феновете на волейбола ще могат да проследят в неделя вечер, е сред съставите на " Лубе Чивитанова " и " Вибо Валентия ". Дуелът Соколов - Скримов ще можете да гледате онлайн от 19 ч. на уеб страницата btvnovinite.bg.

При разгромната победа на " Лубе " в гостуването на " Кастелана " в предишния кръг, Цветан Соколов подсказа, че се намира в страховита форма, нанизвайки 19 точки за своя тим.

Снимка: legavolley.it

Освободени от напрежението и в конфликт, който няма да повлияе на " Чивитанова " за крайното класиране, тимът ще преследва успеха, с цел да влезе в плейофите със самочувствие.

Играчите на Фердинандо Де Джорджи не престават със солидното си показване в италианското състезание, като имат има на сметката си 9 следващи триумфа, а като хазаин не са усещали усета на загубата през календарната 2019-а година.
Снимка: legavolley.it
" Вибо Валентия " и Тодор Скримов извършиха цел " най-малко " през сезона, осигурявайки си мястото в елита и през идната акция. Тимът ще приключи на 12-ата позиция в класирането и няма да играе в плейофите.

В последните пет месеца тимът на българския национал има единствено един триумф като посетител, като във всички шампионати " Вибо Валентия " е в серия от 8 следващи загуби. Спечелените геймове са едвам 5.

Тимът би трябвало да надскочи себе си, с цел да победи " Лубе Чивитанова ", освен това в " Еуросуоле Форум ".

Ще завоюва ли първата позиция " Перуджа "? Дали " Милано " ще се докопа до четвъртото място в постоянния сезон за сметка на " Модена "?

Ще напомпат ли самочувствието си Цветан Соколов и " Лубе Чивитанова " с нова победа, или Тодор Скримов и " Вибо Валентия " ще завършат сезона с триумф?

Отговорите - в неделя единствено по RING и на уеб страницата btvnovinite.bg!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР