И тази седмица ви предлагаме блестящите коментари на лорд Евгени

...
И тази седмица ви предлагаме блестящите коментари на лорд Евгени
Коментари Харесай

Лорд Минчев пак пусна Гилотината: Данчето като избелял москвич, Раева облечена в тапет от Ермитажа, Ани Хоанг с обеци като виенско колело + още и снимки

И тази седмица ви предлагаме блестящите мнения на лорд Евгени Минчев за стилните гафове на известните персони у нас, за рубриката му в " Телеграф ". Има и похвалени!

ХИЛДА КАЗАСЯН – МЪЧЕНИЦА НА МОДАТА

Как това барабанче пред Хилда Казасян ми замязя на пола. Пола, като една човешка длан ще кажете вие, само че аз я виждам като най-малко пет.Тъпан бие гайда ручи и от прическата на именитата певица, чиито коси са хванати като тези  на Росица Борджиева. Малък наниз се хили посред шията и потъва в нещо като черна торба, евентуално платена за блуза. Правилно ли виждам една черна панделка, която обуздава косите, за които към този момент се изказах… Винаги ми се е желало да видя Хилда с очарователна рокля, перли, шапка и всичко, което до момента и се е изплъзвало. Може би един висок кок ще я извиси, ще придаде на красивото и лице още лъчезарие. Днес тя ми наподобява на изтощена оперна певица, която са извикали на подготовка по време на болнични.

ТОНИ БЛЕСТИ В СТИЛ ПАТРИСИЯ КААС

Ще призная, че съм привързан към този дует, тъй като напълно скоро ги гледах на общ концерт  в Бургас. Ще похваля в резюме Орлин, тъй като няма кой знае какъв брой божествено в един мрачен блейзер, раирана риза и усмивка. Всъщност има, само че преповтарянето единствено би опорочило комплимента. Тони Димитрова обаче заслужава три тома за своите фешън превъплъщения. Ще напиша единствено обаче последните седем фрази от тези томове, с цел да ви срещна с произхода на тази грациозност. А тя се корени в признаването на това кой си, пред кого се изправяш и до каква степен го обичаш. Тони обича публиката си и това е отговорът на нейното усърдие, което постоянно, а в този кадър настоятелно, приключва с естетични дарове. Накратко- облечена в усмивка, даже черното не може да помрачи блестящата и осанка. Широка хвалба за черното сако, стилното украшение и прическа но Патрисия Каас.

ДАНЧЕТО В ЦВЯТ ИЗБЕЛЯЛ МОСКВИЧ

Няма чалга ария за лятото, която да опише сезонните опити на Йорданка Христова да блесне. Ако въобще е желала някакъв искра, то облеченото е най-далечното му изражение, поради провисналите памуци и нагъвания от чудноват дизайн. Цветът жанр избелял москвич, прави госпожата да наподобява като че ли дава газ на доста ниска фешън предавка. Тук не излиза наяве кое е ръка, кое ръкав, кое превръзка, кое шалвар, кое чанта и кое „ гърди ми с рози накичи ”. Певицата наподобява като бинтована по разпоредбите на някакъв чужд санитарен пункт, в който липсва вяра за оцеляване. Сандалите и шапката  са в видимо идентичен цвят, като този на гише в организацията за паметниците на културата. Огромна чанта изпълва е без това цялостния отбор, от който биха могли да се нахранят четири кучета и облекат пет циганета.

ОБЕЦИ КАТО ВИЕНСКО КОЛЕЛО НОСИ ХОАНГ

Този тоалет е илюстрация към песента на Мустафа Чаушев Злато мое. Или пък рефрен от ария на Лили, която споделя „ Толкова лъжлива хубост… ” Накратко- облеченото е като трудоустроен ролс ройс на дубайски милиардер, който откакто го е окъпал в злато го е изоставил за платинен подобен. Трябва ли благо момиче като Ани Хоанг да се облича с сходни „ боклуци ”, въпреки те да блестят ефектно и да притеглят свраките. Сетренцето е като откопчило се от фрак горнище, към което копчетата –звезди, са единствено едни слугини на труфя. Дали обеците са взети от клетка за птици не е разказано в съпровождащата ги документи, само че е явно, че две какаду могат да проведат срещите си върху тях. Прическата на Хоанг, но Лара Крофт, сплотява вятъра и вятърничавите хрумвания на оногова, дръзнал да я пъхне в този златен кафез.                                     

РАЕВА ОБЛЕЧЕНА В ТАПЕТ ОТ ЕРМИТАЖА

Много желая тази рокля на Илияна Раева да е от сватбата и с Наско Сираков, тъй като съвсем по това време сходни орнаменти бяха на мода. Те бяха на мода и при ремонта на Ермитажа, само че през днешния ден – не. В никакъв случай. Черно и златно са към момента цветовете с които или се вършат клозетите в хотели по черноморието или се харчат по ромски сватби, жанр вИрсачИтУ. Я, каква шапка е извадила госпожата, цяла летяща паница, напряко паница, с поднесени вътре плодовете на въображението и. Наско Сираков- запазил фигурата и настроението си безконечни, можеше да избере различен цвят за своя костюм. Тютюневото подхожда повече на фабричен фасади, на цокъл в механотехникум или най-малкото за дюшеци. Палава кърпичка в джобчето му припомня, че именитият ни състезател е отворен за едно фешън помахване- дали към мен, не зная, само че се усещам поласкан. Емил Костадинов наподобява превъзходно в случай че е на среща при господин Домусчиев, само че за обедно събитие този цвят е малко пищен. Вратовръзката би трябвало да вземе влака назад за Копривщица или там откъдето е купена, в случай че не да я сложат в креватчето и до момента в който порасне да бъде почтена за звезда като него. Съпругата му е на равнище. Очаквам си капучиното- подкуп, което ми се поставя за този комплимент.

 

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР