И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас

...
И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп 16 - 22 октомври: време е да осъзнаете кои са правилните хора в живота ви и кои токсичните

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че сигурно няма да изневерим на традицията да ви осведомяваме за най-точната астрологична прогноза, направена от нашия астролог Бистра Копанарова , а точно какво чака всяка Edna от 12-те зодии в идващите 7 дни (от 16 до 22 октомври).

Ако пък желаете да ревизирате кой е вашият Асцендент и какво значи и символизира той за вас и вашия темперамент и орис, изчислете го посредством нашата нова функционалност "Каква си съгласно асцендента " ТУК.

Ето и какви провокации предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Настъпва последната седмица, през която вашата ръководеща планета Марс ще се движи в Дева – вършете рутинна работа и нормалните си каузи. Най-добре ще е да довършите това, което сте почнали преди време, да действате поредно и точно, като се отнасяте с внимание към детайлите.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Телец

За вас стартира доста удобен едногодишен интервал, обвързван с партньорските ви взаимоотношения – може да ги развивате, надграждате и обогатявате. Ще се чувствате добре в тази сфера от живота си.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Близнаци

През актуалната седмица вашата ръководеща планета Меркурий минава от Везни в Скорпион. От по-активната връзка и засиленото внимание в партньорските си връзки ще преминете към по-голяма изчерпателност, може да станете потайни, да ви завладее блян да вниквате в същността на нещата, да стигате до сърцевината им.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Рак

През актуалната седмица Луната ще навлезе във етапа на новолунието за месеца, което за вас касае сферата на любовта, творчеството и децата – внимавайте да не попадате в проблематични обстановки и не взимайте значими решения във връзка с тези сфери, изключително в четвъртък, когато ще настъпи новолунието.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Лъв

През актуалната седмица е належащо да бъдете изключително деликатни в четвъртък и в дните към него – по време на новолунието има риск да попаднете в конфликтни обстановки или в партньорските ви взаимоотношения да се стигне до разлъка.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК .
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Дева

Времето на новолунието за месеца, което ще настъпи в четвъртък, за вас не е удобно за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, за водене на значими диалози и договаряния, както и за сключване на контракти.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Везни

През актуалната седмица ще бъде добре да избягвате да предприемате рисковани дейности и да взимате решения по въпроси, свързани с финанси и с бизнес.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Скорпион

С навлизането на Юпитер във вашия зодиакален знак стартира вашата сполучлива година – ще се основават доста положителни благоприятни условия за развиване и надграждане, за израстване във всяка житейска сфера, изключително що се отнася до персоналните ви взаимоотношения, финансовото ви състояние и бизнеса ви.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Стрелец

Юпитер, вашата планета-управител, мина в знака на Скорпиона – пред вас през идната година ще се откриват нови благоприятни условия за израстване както в личностен проект, по този начин и във връзка с бизнеса и във финансовата област.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Козирог

Настоящата седмица, по-скоро дните първоначално й, са уместно време за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и за занимания с бизнес и с разрешаването на финансови въпроси. Новолунието в четвъртък насочва, че моментът не е удобен за професионални изяви.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Водолей

Навлязохте в интервал, през който пред вас ще се откриват удобни благоприятни условия, свързани с образованието ви, с пътувания в чужбина. Способността ви да разсъждавате ще се уголемява, ще обогатявате схващанията си.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Риби

В четвъртък Луната ще навлезе във етапа на новолунието – за вас то ще засегне въпросите, свързани с финанси и бизнес. Моментът няма да е подобаващ да се впускате в рисковани инициативи и да действате импулсивно в тези сфери.

Какво още чака предст авителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.
 зодия зодии сладки сладко красиво красиви
Следете нашата графа "Хороскопи " , която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро , както и потребни публикации за астрология .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР