И тази седмица най-романтичното телевизионно приключение в българския ефир Ергенът“

...
И тази седмица най-романтичното телевизионно приключение в българския ефир Ергенът“
Коментари Харесай

Ще получи ли Виктория мечтания подарък - часовник Ролекс с диаманти?

И тази седмица най-романтичното телевизионно премеждие в българския ефир Ергенът “ продължава в четвъртък и петък от 21:00 ч. по bTV.



В четвъртък вечер (5 май) феновете ще станат очевидци на следващата вълнуваща групова среща. На нея ще бъдат поканени всички девойки, като се изключи една, която ще би трябвало да остане самичък самичка в имението. Останалите дами ще се впуснат в същинско кулинарно предизвикателство, с цел да подготвят вкусна вечеря за Виктор, правилни на максимата, че пътят към сърцето на един мъж минава през стомаха.



По време на усамотението си с една от най-изявените претендентки Виктор намерено ще й съобщи, че не може да отвърне на възприятията й. Как ще реагира тя на откровението на първия „ ерген “ на България и до какъв процес на събитията ще докара този техен диалог? Зрителите ще станат очевидци и на изненадата на Виктор за Виктория Капитонова с дълго чакания от нея подарък. Как ще отвърне тя на жеста му и каква ще е реакцията на останалите следва да стане ясно на следващия ден вечер.



По време на вечерния коктейл в петъчния епизод една от претендентките ще организира сериозен диалог с Виктор и въпреки да рискува да го отблъсне, ще избра да бъде откровена по отношение на взаимоотношенията им. Дали това няма да й изиграе неприятна смешка? Вечерта ще приключи с следващата Церемония на розата, след която още една от участничките ще напусне имението.



 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР