И тази година Овергаз ще участва в една от най-големите

...
И тази година Овергаз ще участва в една от най-големите
Коментари Харесай

Овергаз ще се включи в „Часът на Земята


И тази година Овергаз ще взе участие в една от най-големите международни начинания за битка с климатичните промени - „ Часът на Земята “. По традиция компанията ще загаси за час осветлението във всички свои офиси. Към „ Часът на Земята " ще се причислят всички работещи в Овергаз, които в символ на съпричастност ще загасят и осветлението в домовете си.

Най-голямата природозащитна самодейност в света се организира за дванайсети път, като Овергаз взе участие в акцията от самото й начало в България. Тази година самодейността е на 24 март, а мотото е „ Свържи се с природата “.

Със своята активност Овергаз способства за ограничение на нездравословното влияние върху околната среда. Газификацията е един от методите стабилно да понижават излъчванията на нездравословни субстанции в атмосферния въздух. Като са заменили течни, твърди горива и електрическа енергия с природен газ, клиентите на „ Овергаз Мрежи “ са спомогнали атмосферните замърсители и парникови газове да са с над 481 000 тона по-малко през 2017 година.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР