И тази година, от 4-ти до 7-ми ноември, Plovdiv GuitArt

...
И тази година, от 4-ти до 7-ми ноември, Plovdiv GuitArt
Коментари Харесай

Пловдив отново се превръща в столица на китарата през есента

И тази година, от 4-ти до 7-ми ноември, Plovdiv GuitArt Festival ще предложи на почитателите си фантастични концерти, майсторски класове, лекции, интернационален конкурс за класическа китара и разнообразни музикални работилници.  

Ще приветстваме превъзходни международно известни китаристи Павел Щайдл, Дарко Багески, Джак Ханчер, Филип Мишкович, Ченг Ши, Елеонора Перретта, Ловро Перетич, Влатко Стефановски и доста други... 

Не по-малко вълнуващи са и българските групи и реализатори, заложени в програмата: „ Цинга Манга Фънк “, „ Pop&Rock Meets Jazz “, „ Александър Леков Трио “ и доста други...  

Стремежът на уредниците е да показва на фестивалните подиуми, дружно с одобрените имена от международната музикална просвета и млади актьори – бъдещи звезди.  

Екипът на Plovdiv GuitArt Festival, Ви кани да запазите тези дати и да се приготвите за следващата незабравима седмица на китарата в Пловдив!  

В последните години, Plovdiv GuitArt Festival се наложи като най-голямото и чакано китарно събитие в района, което притегля фенове на класическата китара и фенове на музиката да станат част от магията на китарата.  

Plovdiv GuitArt Festival е част от Европейска платформа, съфинансирана от стратегия „ Творческа Европа “на Европейския съюз за интервала 2017-2021г.  

Фестивалът се провежда с финансовата поддръжка на Община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2021 година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР