И тази година Лили Иванова се кани да изнесе бутиков

...
И тази година Лили Иванова се кани да изнесе бутиков
Коментари Харесай

Лили Иванова пусна билети по 600 лева за концерта си в Народния театър

И тази година Лили Иванова се кани да изнесе бутиков концерт в Народния спектакъл „ Иван Вазов “, като събитието е планувано за 20 май от 20 часа. Естрадната прима се е съобразила с инфлацията и с повишаването на живота и тази година най-скъпите билети за концерта й са по 600 лв. – със 100 лв. повече от предходната година. През 2023 година изнесе концерт пред защита аудитория в Народния, като най-скъпите билети бяха по 500 лв., а събитието бе изцяло разпродадено доста преди оповестената дата.

Тази година цената на билетите за концерта на Лили на 20 май варират от 120 лв. до 600 лв.. Има билети и по 150, 200, 250 и 350 лв..

Лили Иванова пя пред 800 определени фенове в Народния спектакъл предходната година. Тази година ще повтори бутиковия си концерт

Миналата година концертът на примата в Народния спектакъл беше почетен от огромна част от културния, политически и бизнес хайлайф на страната. Сред феновете бе и почетният водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган, който дълги години не се бе появявал на никое място обществено, с изключение на на партийни конгреси на придвижването.

Концертът на обичаната певица в Народния спектакъл е част от следващото национално турне на Лили Иванова, което стартира на 6 март в Брюксел. Първата й огромна среща с българската аудитория е на 16 май в Благоевград. Следват Велико Търново, Русе, Силистра, Хасково, Шумен, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Плевен, Смолян, Кърджали, Пазарджик, Враца, Панагюрище, Кюстендил, Сандански.

На сцената тя ще бъде съпроводена от LI Orchestra – Ангел Дюлгеров (китари, цигулка), Огнян Енев (пиано, тромпет, саксофон), Иван Йорданов-Чери (китари), Христо Михалков (бас китара), Орлин Цветанов (цигулка), Росен Ватев (ударни, перкусии) и LaTiDa – беквокали.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР