И тази година дамите, които се окичиха с титлите Мисис

...
И тази година дамите, които се окичиха с титлите Мисис
Коментари Харесай

Мариана Маринова обедини новите носителки на титлите Мисис България в обща кауза

И тази година дамите, които се окичиха с купите Мисис България ще се включат в следващата идея на състезанието. Тази година тя е отдадена на толерантността. Красивите дами избраха 16 ноември за старт на акцията, защото датата е оповестена за Международен ден на толерантността. Каузата ще носи носи името „ приемане “.

„ Толерантност значи почитание, приемане и схващане на богатото разнообразие от култури в нашия свят, на всички форми на самоизява и способите за демонстрация на човешката характерност. За да има приемливост – би трябвало да има познания, неприкритост, другарство и свободата на мисълта, съвестта и убежденията.  Толерантност – това е естетика в многообразието. Това не е единствено честен дълг, само че и политическа и правна нужда “,  споделя Мариана Маринова.

Редом в „ приемане “ до Мариана Маринова застават - Моника Минкова - Мисис България 2020 Свят, Валери Стефанова Мисис България 2020 Вселена и Мариета Захариева Мисис България 2020 Европа. Дамите снимаха фотосесия и клип, които анонсират плана.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР