И следващата неделя ще гледаме зелените червило на Поли, рокля

...
И следващата неделя ще гледаме зелените червило на Поли, рокля
Коментари Харесай

Защо водещите на Гласът на България не си сменят дрехите?

И идната неделя ще гледаме зелените червило на Поли, рокля на Камелия и вратовръзка на Иван Лечев

Музикалното риалити Гласът на България е толкоз реалистично, че чак свят да ти се завие.

Реалността му лъха отвред, и въпреки да знаем, че е осъществено авансово на запис, сниманите за 2-3 дни кастинги, не се разграничават по нищо. Епизодите, които се излъчват сега ще продължат още няколко седмици, са като че ли еднакъв всякога.

Незнайно за какво тоалетите и облеклата на треньорите и водещите на шоуто са идентични всеки следващ епизод и не се смениха и предходната неделя, разясняват изумени фенове.

Нима малкия екран стигна до там да пести от стилисти и дрешник за хората, които са всяка неделя на екран със същите одежди, грим и прически?

Вече четири седмици облеклата на треньорите и водещите са все същите.

Макар и да се изреждат разнообразни участници, феновете на предаването са принудени да гледат зелените червило на Поли Генова и рокля на Камелия към този момент поредна седмица, написа LifeOnlibe.bg. Зеления цвят очевидно е завзел сезона на Гласът и няма желание да си тръгне, наместил се е даже и във вратовръзката на Иван Лечев.

Разочароващ е обстоятелството, че продуцентите не са планували набиващото се на очи еднообразие и не са помислили за промяна на визията на главните настоящи лица в музикалното риалити за гении.

От промотиращото идващия епизод видео излиза наяве, че и идната неделя, треньорите ще не престават да се подвизават облечени в трансформиралите се в телевизионни артефакти дрешки, с които търкат на креслата си от началото на сезона.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР