И скандалният диджей Цеци Лудата Глава вече е в графата

...
И скандалният диджей Цеци Лудата Глава вече е в графата
Коментари Харесай

Цеци Лудата глава се разведе тайно и сгоди за друга

И скандалният диджей Цеци Лудата Глава към този момент е в графата на разведените звезди. Без доста звук той се е разделил с половинката си DJ Галка, която е майка на двете му деца.

Наш кореспондент научи от негови доближени, че по никакъв начин не си губи времето и бързо е преодолял раздялата с дамата до себе си. Цеци към този момент е оплел в мрежите си нова знойна хубавица.

Щастливката се споделя Доника и е едвам на 22 години. Навръх Великден той й предложил брак с доста безценен пръстен. Сега двамата гледат календара и обмислят по кое време да вдигнат охолно празненство. Техни общи другари рапортуват, че към този момент се промъква концепцията и за правоприемник.

Цеци към този момент има момиче и момче от брака си с Галка, която внезапно смени амплоато и в този момент е фитнес инструктор.

Не излиза наяве каква е повода за раздялата им, защото Лудата глава не споделял даже със фамилията си. Те обаче подозират невярност от страна на жена му, която той не могъл да елементарни и я изхвърлил от вкъщи си.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР