И с основателна причина. Когато става въпрос за физическа интимност,

...
И с основателна причина. Когато става въпрос за физическа интимност,
Коментари Харесай

5 американски сексуални норми, които европейците никога няма да разберат

И с основателна причина. Когато става въпрос за физическа фамилиарност, Съединени американски щати е страната на свободните, домът на лудите

Европейците са склонни да гледат на американските идеали и държание като странни. По-специално, те не са удивени от политиката и храната, макар че нямат срещу филмите и малкия екран. Но когато става дума за секс… Е, в тази област европейците смятат Америка за земя на свободните и дом на лудите. Ето 5 от най-големите алогизми, считани за такива от европееца.
Екстремното принуждение в медиите е задоволително, просто не показвайте зърно.
Според отчетите междинното американско дете ще види 200 000 акта на принуждение и ще стане очевидец на 16 000 убийства по малкия екран, до момента в който навърши 18 години. Не единствено това, само че насилието става все по-брутално и садистично и постоянно остава безнаказано. Във видеоигри като Grand Theft Auto играчите могат да прегазят проституиращите, а насилието в Call of Duty е обвързвано със самоубийства на младежи. Въпреки че това се смята за добре и обикновено, проявлението на голо или отчасти голо човешко тяло по малкия екран се смята за извънредно табу. Когато Джъстин Тимбърлейк инцидентно откъсна парче от костюма на Джанет Джаксън по време на полувремето на шоуто на Super Bowl, разкривайки зърното й за част от секундата, това освен провокира морално отвращение, което продължи дни, само че FCC се опита да санкции телевизионната мрежа CBS 550 000 $ за лъчение на „ непристойност “. В последна сметка FCC се провали, само че не първо, без да стигне до Върховния съд. Инцидентът с падение стана най-търсеното нещо в интернет през 2004 година и CBS в действителност принуди Джаксън да се извини на американците. „ Наистина скърбя, в случай че съм обидила някого, това в действителност не е било моето желание “, сподели Джаксън.

Ето образец „ Филмът Фрида със Салма Хайек е с оценка R в Съединени американски щати поради голота, което значи, че не се предлага за лица под 17 години. само че в Холандия беше 6 (за деца на 6 и повече години). Но доста филми с принуждение са 16 в Холандия и PG/PG-13 в Съединени американски щати, което значи за лица над 13 години. Защо гърдите са по-лоши от гибелта? Как голите женски гърди въздействат отрицателно на хората? Страшни ли са? Карат ли хората да вършат неприятни неща? Наистина желаеме да знаем!
Пуританската невзискателност
Сексът е на всички места. Не можем даже да продадем чийзбургер в Съединени американски щати без искрено удивителни изображения, които, почтено казано, са объркващи. Биха могли да порадят въпроси като „ Трябва ли да ядем храната си или да вършим секс с нея?”

И въпреки всичко, американците са толкоз наивни, че основният прокурор Джон Ашкрофт един път похарчи 8 000 $ в брой на данъкоплатците, с цел да прикрие гърдите на скулптура. Харчат милиарди за просветителни стратегии единствено за самоограничение, които популяризират дезинформация и срамят младежите, с цел да мислят, че сексът е замърсен и ще съсипе живота им вечно. И вместо да се ограничи броят на нежеланите бременности и полово излъчените инфекции, се случва противоположното. В съпоставяне с европейските страни, множеството от които могат да се похвалят с обстоен секс, елементарен достъп до надзор на раждаемостта и универсално опазване на здравето, Съединени американски щати имат тревожни равнища на бременност при младежи – 41,5 на 1000 души, както е регистрирано от Организация на обединените нации през 2009 година За разлика от това, Холандия има раждаемостта при младежите е 5,3 на 1000, Швейцария е 4,3 на 1000, а Германия е 9,8 на 1000. Европейците също имат по-ниски равнища на ППИ и доста по-ниски равнища на ХИВ/СПИН.
Страх от обятия
Изследванията демонстрират, че несексуалният физически контакт оказва надълбоко въздействие върху прочувственото и физическото благоденствие на хората. Въпреки това познание и хиперсексуалните трендове, Америка е една от страните с най-голяма уплаха на докосването в света. Глобално изследване за докосването оцени Съединените щати измежду „ най-слабо изследваните страни на допиране “. За разлика от тях, страните с високо равнище на допиране включват Испания, Франция, Италия и Гърция. Някои откриватели считат, че страхът от платонично допиране в действителност води до принуждение, изключително при младите мъже. В едно изследване е показано, че американските юноши се допират доста по-малко и са по-агресивни към връстниците си спрямо френските юноши.

Въпреки че има доста аргументи, заради които в Европа има доста по-нисък % на насилствена престъпност от Съединени американски щати, може ли неналичието на здравословна физическа връзка да добави към тази наклонност? През 2012 година изследване, извършено от Службата на Организация на обединените нации по опиатите и престъпността, откри, че в Съединени американски щати има „ % на убийства от 4,8 на 100 000 души в съпоставяне със единствено 0,3 на 100 000 в Исландия, 0,7 на 100 000 в Швеция, 0,8 в Испания и Дания на 100 души. 0,9 на 100 000 в Италия, Австрия и Холандия, 1,0 на 100 000 във Франция и 1,2 на 100 000 в Португалия и Република Ирландия.
Прояви на експанзия и принуждение против дами подхванали аборти
Въпреки че е имало няколко случая на принуждение, обвързвано с аборта, другаде (например в Канада, Нова Зеландия и Австралия), по-голямата част от насилието се демонстрира тъкмо, в Съединени американски щати. Министерството на правораздаването промени неговата формулировка за домакински тероризъм да включва този тип принуждение предходната година и включва такива произшествия като заличаване на имущество, палежи, бомбени атентати, вандализъм, похищение, гонене, нахлуване, опит за ликвидиране и ликвидиране. През последните към 20 години насилието против абортите умъртви минимум осем души в Съединени американски щати, в това число четирима лекари, двама чиновници на клиниката, защита и конвой на клиниката. За разлика от тях, почти НУЛА хора са били убити, пробвайки се да създадат или улеснят безвреден и легален аборт в Европа.
Обрязването
Въпреки че процентът на обрязване при кърмачета при мъжете е намалял в Съединени американски щати през последното десетилетие, обрязването остава една от най-честите процедури, осъществявани в лечебните заведения (около 1,4 милиона годишно). В Европа обаче обрязването е рядко и като цяло не се гледа на него с положително око. Резолюция от 2013 година назова мъжкото ритуално обрязване „ нарушаване на физическата цялост на децата “ и беше призната с преобладаващо болшинство от Парламентарната асамблея на Съвета на Европа. Проучвания (както публични, по този начин и неофициални) демонстрират, че дамите в Съединени американски щати имат мощни желания към обрязани пениси, като показват „ образната прелест “ и „ половата хигиена “ като аргументи за предразположението си. Европейските дами, несъмнено, избират своите мъже „ натурални”.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР