И Румен Радев е аут от Игри на волята след

...
И Румен Радев е аут от Игри на волята след
Коментари Харесай

Ето кой изгоря от Игри на волята

И Румен Радев е навън от " Игри на волята " след невиждания срам, който сътвори в предишния епизод Ситнилска, която стана първата изгонена от шоуто. Радев се класира финален на снощната наказателна борба, която бе първа в историята на рисковото риалити. Любимият на Теодора Мудева излезе изкупителната жертва, макар че е прекарал минимум време при Амазонките, от които бе изгонена грешницата Ситнилска.

Учителят по физическо образование от Сливен избра да поеме отговорността за останалите и да излезе на Арената като капитан на племето. Той се изправи срещу топ модела Благомир Мастагарков и футболния арбитър Крум Апостолов, само че за негово страдание не съумя да ги победи.

Припомняме, че Румен Радев влезе в шоуто с обичаната си Теодора Мудева и прекара месец, разграничен от нея, присъединявайки се към Амазонките след позитивен избор на Изгубените.

И до момента в който броят на воините в племето на Амазонките внезапно понижа, Гладиаторите се снабдиха с още един член - завърналият се от Чистилището Радостин Кръстев. Плувецът завоюва борбата за избавление против бизнесдамата Виолета Стайкова и треньорката по спортна гимнастика Никол Дунев.

А новината за отпадането на Румен Радев сигурно ще се отрази тежко на племето на Амазонките оттук насетне, най-вече на обичаната му Теодора Мудева. Изглежда обаче, освен той ще заплати сметката, тъй като се чака да има и още последици поради погазването на правила в идващите епизоди, написа " Блиц "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР