И Продължаваме промяната няма да влезе на свиканото този петък

...
И Продължаваме промяната няма да влезе на свиканото този петък
Коментари Харесай

Кирил Петков с коментар за извънредното заседание на НС и таксата за руския газ

И " Продължаваме промяната " няма да влезе на свиканото този петък изключително съвещание на Народното събрание. Това сподели пред публицисти през днешния ден в Сливен съпредседателят на Политическа партия " Продължаваме промяната " Кирил Петков, помолен да коментира изявлението на Корнелия Нинова, че Българска социалистическа партия няма да участва на съвещанието, в чийто дневен ред е президентското несъгласие върху промени в Закона за енергетиката.

" Ние няма да влезем в Народното събрание, тъй като идващите два дни са времето, в което хората би трябвало да решат кой да бъде градоначалник, кой да бъде индивидът, който идващите четири години ще ръководи техните обитаеми места, уточни той. Всичко, което е обвързвано с " Лукойл ", постоянно може да се реши след изборите. Сега е време да приказваме за инфраструктурата, за детските градини, за учебните заведения, за лечебните заведения и хората да създадат верния избор. "

" Когато България може да печели от личната си инфраструктура над 2 милиарда на година, ще бъде голям пропуск да не го направи. Лично аз приветствам министъра на финансите, макар сезирането на Конституционния съд ", сподели още Кирил Петков във връзка сезирането на Конституционния съд от президента Румен Радев за новите енергийни вноски върху вноса и преноса на природен газ през България.

Петков бе в Сливен на празника на града - Димитровден, с цел да поддържа претендентите за кмет и общински съветници от обединението " Продължаваме промяната - Демократична България ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР