И президентът на БФ по волейбол Любомир Ганев взе отношение

...
И президентът на БФ по волейбол Любомир Ганев взе отношение
Коментари Харесай

Любо Ганев за изказването на Лечков: Думите на Данчо са плод на емоции и съм сигурен, че не е искал да обиди колеги от други федерации

И президентът на БФ по волейбол Любомир Ганев взе отношение по изявлението на Йордан Лечков пред „ Дарик радио ".

„ Думите на Данчо са плод на страсти и съм сигурен, че не е желал да обиди сътрудници от други федерации. Ние не сме и от обидчивите. Важното за нас е да продължим да се развиваме в вярната посока. Стараем се да осигурим най-хубавите условия за развиване на волейбола в България ", сподели президентът на БФВ.

Вицепрезидентът на футболната ни централа Йордан Лечков притегли внезапно вниманието към себе си от страна на няколко спорта, които носят огромна популярност на България. В изявление пред „ Дарик “ той съобщи, че, сходно на футбола през днешния ден, също и художествената гимнастика, волейболът и битката ни нямат резултати.

“Борбата, волейболът и художествената гимнастика също нямат триумфи. Виждате кои хора ги водят. Едно и също ”, уточни Лечков

" Ние в никакъв случай не бихме си разрешили да разясняваме и даваме оценки на резултатите на другите федерации. Напротив – постоянно сме на линия, в случай че с нещо можем да бъдем потребни. Като част от българския спорт ние сме съпричастни и се радваме на всички триумфи. И ни е доста неприятно, когато резултатите не дават отговор на упованията. Ръководството и чиновниците на БФВ ежедневно се стремят да покачват равнището на българския волейбол. През годината постигнахме отлични резултати при разнообразни възрасти, имаше и някои разочарования. Надяваме се следващата година да се представим още по-добре в идните ни надпревари ", съобщи още Ганев.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР