И през новия телевизионен сезон Новините на NOVA ще заложат

...
И през новия телевизионен сезон Новините на NOVA ще заложат
Коментари Харесай

Повече качествена публицистика и горещи разследвания в Новините на NOVA през новия сезон

И през новия ефирен сезон Новините на NOVA ще заложат на качествена журналистика и горещи следствия. Екипът на най-гледания утринен блок приготвя няколко нови рубрики. Освен интервютата си в „ Събуди се “, Ива Софиянска-Божкова и Мариян Станков-Мон Дьо хващат кормилото и в нова графа в " Здравей, България " - тя ще се споделя " Запей, България ". Защо и кой ще се качи с тях в утринния трафик – ще разберем още идната седмица.
 Ани и Виктор
Никол Станкулова ще ни демонстрира празниците на известните рожденици. Очакват ги доста изненадващи провокации в студиото на предаването. Досегашният водещ на „ Събуди се “ Деян Веселинов влиза в нова „ игра “ със своя лична спортна графа в „ Здравей, България “. „ Другата игра “ ще ни споделя историите на хората от спорта, само че такива каквото не ги познавате – в живота им отвън терена.
 Деян
И през новия сезон Георги Георгиев ще бъде „ На твоя страна “ с потребна потребителска информация, а Румен Бахов ще преследва историите, които са „ Пълен парадокс “. „ Здравей, България “ се завръща в нормалния си начален час 6:20 от понеделник, 4 септември.

Нови създатели готвят вълнуващи истории и срещи и в съботно-неделния утринен блок „ Събуди се “. До Мира Иванова през новия сезон ще застане и нов водещ. Кой е той? Отговорът - на 9 септември в „ Събуди се “, от 8:00 до 11:00.

Всички кореспонденти на Новините на NOVA, както и проверяващият екип на малкия екран, към този момент работят по горещи разкрития и забавни тематики в Темата на NOVA. Новият сезон на предаването стартира с следствие на Марин Николов. Разкритията – на 11 септември, незабавно след централната емисия вести.

„ Ще продължим да влагаме в качествена публицистика и да подтикваме положителната журналистика – доста по-концентрирано и по-отговорно към аудиторията и нейните упования за наличие. Разполагаме с едни от най-опитните експерти в България. Благодарни сме за доверието, което феновете ни гласоподават всеки ден и ще продължим да работим в интерес на обществото ни ”, разяснява Силва Зурлева, Член на борда на шефовете на NOVA.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР