И през 2024 г. Хермес“ ще продължи да радва читателите

...
И през 2024 г. Хермес“ ще продължи да радва читателите
Коментари Харесай

„Хермес“ с интригуващи заглавия за 2024 г.

И през 2024 година „ Хермес “ ще продължи да радва читателите с забавни заглавия от обичани български и непознати създатели. През идната година на пазара ще излязат нови заглавия от Джоджо Мойс, Жозе Родригеш душ Сантуш, Александра Маринина, Мануела Инуса, Джени Хейл, Лусинда Райли, Томас Ериксон, Неда Антонова, Александър Секулов и други

В селекцията на „ Хермес “ попадат и бестселърови заглавия от нови създатели като Ан Наполитано. През 2024 година ще излязат книгите ѝ „ Скъпи Едуард “ и „ Здравей, красавице “.

„ Скъпи Едуард “ се появява на пазара през 2020 година и оглавява класациите. До този миг правата за превод на книгата са продадени на 26 езика, а при започване на годината се появи и минисериал на Apple по романа с присъединяване на Кони Бритън. Тази трогателна, жизнеутвърждаваща история ни припомня да ценим всеки момент и че човек може да изпитва благополучие и да открива хубостта и смисъла на живота, даже откакто е изгубил всичко.

„ Здравей, красавице “ излиза на американския пазар при започване на годината и се трансформира във любимец по едно и също време и на рецензията, и на читателите. Обявен е за книга на годината на „ Ню Йорк Таймс Бук Ревю “, „ Уошингтън Поуст “, „ Тайм “, „ Вог “, „ Ню Йорк Поуст “ и „ Харпърс Базар “. Заема второ място в категория най-хубав разказ на влиятелните награди на Goodreads с над 60 000 читателски гласа. Продуцентската компания на Мишел и Барак Обама е закупила правата за телевизионната акомодация на романа, сериалът се чака по Netflix.

Сред акцентите ни за 2024 година се подрежда и бестселърът „ Двайсет години по-късно “ от Чарли Донли. Той е създател на девет романа, които попадат в американските ранглисти за най-продавани книги. Характерни за стила му са динамичността и непредвидимите сюжети. Наричат го дръзновен нов публицист, който е на път да се трансформира в едно от огромните имена в света на съспенса (Publishers Weekly).

„ Италианската балерина “ от Сорая Лейн е бестселър на „ Амазон “ и до този миг правата са продадени на 14 езика. На български ще излезе напролет.

Актуални заглавия за личностно развиване, бизнес и здравословен метод на живот ще дообогатят разнообразния профил с нехудожествена литература на ИК „ Хермес “.

В началото на 2024 година издателство „ Хелмес “ ще издаде хитовото заглавие „ Заяви желанията си “ от Рокси Нафуси. Този незаместим справочник е за всеки, който желае да сътвори най-хубавата версия на себе си и на живота си. Консултант по личностно развиване и наричана „ кралицата на манифестирането “, Рокси Нафуси ще ви покаже по какъв начин в единствено седем лесни стъпки да усвоите чудото на манифестирането и да постигнете фантазиите си. Независимо дали желаете да намерите сродната си душа, да откриете съвършената работа или просто да постигнете вътрешен мир и убеденост, тази книга ще ви научи по какъв начин да го извършите в седем изпитани стъпки. Новопридобитите умения ще ви оказват помощ да отключите личната си магическа мощ и се осмелите да сбъднете и най-смелите си фантазии!

През 2024 година ще излезе и „ Заобиколени от енергийни вампири “. В тази книга Томас Ериксон, създател на международния бестселър „ Забиколени от идиоти “, разказва другите типове енергийни вампири и предлага елементарно използвани техники, които да ви оказват помощ да се справите с изтощителните контакти, без значение дали те ви дебнат на работа, измежду приятелите ви или вкъщи. И най-важното – ще се научите по какъв начин да управлявате личните си реакции и да съхранявате силата си.

Сборникът „ Смок свири на върба “ е отдаден на 100-годишнината от рождението на писателя Георги Божинов. Повечето разкази не са оповестени в книга, печатани са в литературни списания и алманаси. Писани са в разнообразни интервали – от 1937 година до края на 90-те. В сборника те не са подредени хронологично – хронологията надали би подсказала нещо за съзряването на писателя. Писателят като че ли се е родил в един едносъставен, приключен тип и никакви литературни или обществени повеи и „ стилове “ не са съумели да го отклонят нанякъде или да трансформират неговия усет. А неговият усет е усетът на България – на горите ѝ, на селата ѝ, на хората ѝ, на летата и зимите ѝ – малко горчив усет, само че упойващ…

Не пропускайте и идните заглавия на Джеймс Патерсън, Нора Робъртс, Сандра Браун, Кристина Кампос, Елси Силвър, Джейн Ан Кренц, Щефани Щал, Лилия Старева и други

Очаквайте тези и още доста други забавни заглавия от ИК „ Хермес “!

Продължавайте да споделяте насладата от четенето и през новата година!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР