И през 2020 ВИП-аджийките у нас, както всяка година украсиха

...
И през 2020 ВИП-аджийките у нас, както всяка година украсиха
Коментари Харесай

Кич и скъпотия в коледната украса на родните ВИП-аджийки

И през 2020 ВИП-аджийките у нас, както всяка година украсиха домовете си месец преди Коледа с големите изкуствени елхи с авансово аранжирани играчки по тях, без да вложат собствен почерк в домашната коледна атмосфера. В опит да основат чувство за уют и топлота във време на пандемията, известните българки направиха домовете си идентични поради кичозните елхи, до които наложително участват фигурките на елени и Дядо Коледа.

Сред първите дами, които демонстрираха коледните си орнаменти, бе някогашната фолк певица Мария. Тя показа малко видео от вкъщи си в София, в което огромната елха за няколко десетки лв. е украсена с черни и сребърни коледни играчки, панделки и шишарки. ъв видеото виждаме и дъщеричката на Мария - Марая, която сладко похапва.

Фолк примата Глория също към този момент е поставила коледната си декорация, както самата тя показа в Инстаграм. Певицата е заложила на идентични големи цветя, които вместо да придадат празничен тип на коледното й дръвче навяват единствено досада. За да подсети въпреки всичко коя е на заден декор се вижда и витрината, в която Глория е изложила едни от огромните си музикални награди, които е печелила през годините.

Цвети Пиронкова също се оказа една от дамите, които са били много нетърпеливи за Коледа. Родната тенис звезда показа фотография в Инстаграм, на която се вижда, че довършва коледната си декорация.

И Мис България Ивайла Бакалова заложи на готово и авансово украсено дръвче, което сигурно е скъпо. Дамите явно пет пари не дават за натуралната хубост на елхите, мириса на смола, пламъка на свещите, сменен със студени лампички и личното виждане за украсата и комфортно са решили да заложат на скъпото и идентичното.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР