И преди сме ставали свидетели на зараждаща се любов в

...
И преди сме ставали свидетели на зараждаща се любов в
Коментари Харесай

„Игри на волята“ или шоуто на Купидон? Цели три двойки се заформят в предаването

И преди сме ставали очевидци на зараждаща се обич в разнообразни телевизионни формати, само че тазгодишните „ Игри на волята “ несъмнено съумяват да изненадат феновете с сантименталните трепети сред някои от участниците.

Най-очевидната и предстояща завръзка беше тази сред чаровната танцьорка Мирела и музиканта Лефтеров от тима на Безстрашните, за които стана ясно още от първи епизод, че до скоро са имали връзка в действителния живот. Не малко фенове чакаха с неспокойствие възприятията сред тях да се разпалят още веднъж, изключително откакто самият Лефтеров призна във визитката си, че към момента има усеща към синеоката хубавица . Но досега единственият миг на непосредственост беше напрегнатият им диалог по отношение на обединенията, в които двамата вземат участие.
                             

Тук идва и огромната изненада: обич в жълтия тим ще има, само че не сред Мирела и Димитър! В картинката влиза и Валери, синът на олимпийската ни шампионка Мария Гроздева. В промото за днешния епизод сред двамата явно стартират да прехвърчат искри и даже ще станем очевидци на първи моменти на непосредственост посред им.
                             

В профилите в обществените мрежи на няколко от участниците виждаме, че Мирела и Валери са постоянно близо един до различен, на някои фотоси са даже прегърнати , до момента в който Лефтеров стои настрана.
                             

В епизода в петък феновете останаха същински шокирани, когато Велислава разкри за благосклонностите сред Фейгин от Супергероите и Георги от Непобедимите. Макар никой различен да не е забелязал преди този момент какъвто и да е намек за зараждащи се усеща сред 21-годишния първенец по плуване и 19-годишната шампионка по фигурно пързаляне, точно Велислава беше тази, която съобщи няколко сантиментални послания сред двамата тъкмо преди да напусне предаването.
                             

Тя първа видя, че двамата се заглеждат на арената по време на игрите и си разменят усмивки, по тази причина реши да вземе нещата в свои ръце и преди елиминационната борба съумя да съобщи на Георги поздравите на нежното творение от синия тим. Нито Георги, нито Фейгин отхвърлиха, че имат благосклонности един към различен, а когато и водещите попитаха непосредствено плувеца дали има тръпка, той отговори: „ Така се обрисува. “
                             

Третата двойка в предаването, която следим с интерес от известно време, са Цветан и Виктория от Супергероите. От самото начало на формата двамата се схващат сносно, само че дали посред им има единствено другарство, както твърди и самата Вики под една своя фотография в Instagram?
                             

За никого не стана скрита дребната целувка по време на играта с валерите - до момента в който Вики трябваше да резервира баланс от горната страна, Цецо крепеше валерите и нежно целуна ръката ѝ.

Не е загадка, че двамата играят в коалиция и постоянно се поддържат един различен , защото се познават още преди формата около кариерите си във волейбола. Засега в профилите им в обществените мрежи липсват издайнически фотоси, само че занапред следва да разберем какво ще се случи посред им във формата (а и отвън него).

Как ще се развият връзките сред трите двойки и кой тим ще се пребори за резиденцията тази седмица - не пропускайте през днешния ден от 20:00 ч. по NOVA! 

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР