И православни и католици, те мачкат всички! За всички българи

...
И православни и католици, те мачкат всички! За всички българи
Коментари Харесай

Борисов: Радев задължи с още половин милиард дълг младите хора на България

И православни и католици, те мачкат всички! За всички българи стана ясно, демокрацията на Радев какво е. Те на всички места го вършат. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Раковски.

Петя Аврамова и Нанков ще си оставят акция, с цел да вършат на Радев сеир, добави той.

Има по-притеснителни неща, само че всеки ден излизат нескрито. Единственото, което могат да отклонят вниманието е за сходни панаири, сподели Борисов.

Вчера вечерта на държавното управление на Румен Радев за следващ път за още половин милиард --> задължи младежите на България. Промяната е такава - 30% дълг. Той, до момента в който прави фантасмагории, че аз имам банка, нищо повече няма да разясня, до момента в който не каже за това тежко обвиняване, уточни той.

Радев го прави всичко това, дългът на България мина 30%. Над милиард и 800 млн. са изтеглени. Ето за какво е тази пушилка, сподели още той.

" На Калиакра изплували още две машини, стотици машини се въртят. Изборната администрация за тези избори е 82 хиляди 455 лева платена. Изборите са над 100 млн. лева Отделно 18 хиляди за администрация. И над 100 хиляди души ги заменят с четири индивида. Знам какво вършат с бялата пластика на машините. Днес настоявам, че има над 600 карти, по този начин както са машините, които са готови за тези машини, в случай че не им стигат гласовете, мушкат подправената бяла пластика. Надявам се да ни кажат къде са тези харти, с цел да не вървим отново в някои склад.

Четирите индивида, на които " би трябвало да имаме доверие ", вършат програмата. Интересно по какъв начин в тази тайфа се е появил Тодор Цолов, а неговата брачна половинка е най-доверения чиновник в Министерство на вътрешните работи на Рашков. Братя и сестри. Тези четирима щели да проведат почтени избори ", уточни водачът на ГЕРБ.

В днешния ден имам отново международен връх по умряли хора, първи в свет, доведоха го Радев и Кацаров, резултатът е този, сподели Борисов.

Сега в хаоса и в суматохата си тормозят народа, да не отидат да гласоподават. Викат хора и ги плашат, тормоз. Представяте ли си ние да бяхме изтеглили половин милиард пари и да не знаем къде отиват. Правителството няма проектобюджет, сподели той.

Борисов беседва с стара жена, която е била привикана на разпит в полицията за " пазаруване на гласове ".

Всичко е единствено Радев да завоюва, че умираме в света, хаоса и какафония. Много " сполучливо " държавно управление, коя е сфера е сполучливата.

Борисов сподели на хората да не се плашат. " Тиранията на Радев ще му изяде главата. С Рашковци, Кацаровски. Ми хаоса с образователните заведения, някъде има проби, на други места няма. И в този момент тормозят народа. Вие го уморихте за два дни 400 българи са си отишли. Вместо да се засрамят, те отиват и тормозят народа ", сподели той.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/1064078157678762/?notif_id=1636454945777227&notif_t=live_video&ref=notif
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР