И по време на редовното управление в България не се

...
И по време на редовното управление в България не се
Коментари Харесай

Любомир Каримански: И по време на редовното управление България не се чувстваше стабилна

И по време на постоянното ръководство в България не се чувствала особена непоклатимост . Това изясни пред БТВ Любомир Каримански , финансистът и някогашен ръководител на Бюджетната комисия в Народното събрание.

Той добави, че през тези 9 месеца на ръководство са отписани 1 милиарда и 134 млн. лв. от планове по Плана за възобновяване и резистентност. Един от тези планове е бил дигитализацията на БДЖ.

По думите му в една страна минималната работна заплата не би трябвало да пораства поради политическа интервенция, а на база продуктивност на труда.
 Билетът за трен скача с 20%
Билетът за трен скача с 20%

Заради фрапантното увеличение на разноските на БДЖ последните години

По думите на Христина Христова , някогашен обществен министър, политическата неустойчивост постоянно се отразява на цялостното действие на страната. 

Христова разяснява и като изясни, че не е вярно да се дефинират като " добавка към пенсията " . Много хора разбирали, че това е непрекъсната повишение на пенсията.

Бившият обществен министър споделя, че това е обществена надбавка, която не би трябвало да важи единствено за пенсионерите , само че и за всички хора в потребност.

Относно инфлацията и потребителските цени Христина Христова разяснява, че има удобни трендове.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР