И ние можем да пушим цигари Кент“ и да ядем

...
И ние можем да пушим цигари Кент“ и да ядем
Коментари Харесай

Световните секссимволи, които паднаха в български плен

И ние можем да пушим цигари „ Кент “ и да ядем бонбони „ Тик-так “, а по-късно с дъхащи на никотин и мента усти да мляскаме международните секссимволи. Случайно или не след рухването на „ Желязната завеса “ не едно и две познати в целия свят лица паднаха в български плен…

Мария Шарапова

„ Маша е наша “ написа с основателна горделивост столичен ежедневник малко откакто и гълъбите на „ Уимбълдън “ схванаха, че пъшкащата девушка Мария Шарапова е била покорена от хасковския убавец Григор Димитров. Ние също сме на спекулация, тъй като Маша и Гришо ни показват един актуален вид на българо-съветската дружба, надалеч по прелестен за гледане от целувките сред Тодор Живков и Брежнев. Браво, Гришо, отлично момче! Ти още веднъж накара международните медии да приказват с почит за българския мъж години, откакто свихме натрупа на Чарли Чаплин.

 

Скарлет Йохансон

 

Русата актриса, която е прегледен образец за съвършена атомна класификация, също е имала наслаждение да попадне под уюта на мощната българска прегръдка… въпреки и след неприятно стичане на събитията. Докато снимала кино сцена в Лондон, Скарлет внезапно тръгнала да пада от коня си, само че в този миг, тъкмо като по филмите, на помощ й се притекъл нейния персонален телохранител – наш левент на име Здравко Леков. „ Яздех странично с извънредно тежък костюм, над 100 кг, а до мен постоянно беше този български бодигард… Валеше, а земята беше кална, внезапно конят се стресна и подвигна предните си крака… Бях сигурна, че ще премаже краката ми, само че моят български телохранител се втурна да ме измъкне… Знаех си, че един ден ще ми избави живота и той го направи. “, споделя щастливата русокоска, към този момент схванала какви е деца раждала, раждала, ражда и в този момент българска майка юнашка.

 

Силвио Берлускони

Всеки, който оспорва статута „ секс знак “ на италианския бонвиван, би трябвало да е наясно с националното вярване „ Богат – противен няма! “ От фамозните му „ бунга-бунга “ празненства може да се изчерви даже пийнал камионджия, а съдейки по светските летописи, любовниците на дон Силвио надвишават доста космите по темето му. Наред с купа знойни италиански хубавици ангелите на Кавалиери се предадоха и пред българската красота, а медиите по света дълго време запълваха начин на живот колонките си с връзката му с Дарина Павлова. В последна сметка всичко сред бизнес дамата и експремиера наподобява окончателно отмина като тролей петица. Поне към този момент.

 

Тара Рийд

Тара Рийд е русият бонбон от тийн панаира „ Американски къс “. С други функции не сме я запомнили, а и не щем. У нас Тара бързо доби известност, откакто преди време в профила си в twitter разгласи, че е сключила брак на гръцкия остров Санторини за българина Захари Кехайов. „ Обичам България “, написа влюбената актриса, изтръгвайки от всеки нас по една издайническа патриотична сълза. Приказката сред двамата обаче бързо свърши, а на всичкото от горната страна се оказа, че бракът им е нереален, тъй като се венчали единствено с обичайната духовна гала. Единственото, което ни остава, е вярата, че макар разлъката, Тара към момента ни обича.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР