и Националната волейболна лига (НВЛ) подписаха споразумение за партньорство, с ...

и Националната волейболна лига (НВЛ) подписаха споразумение за партньорство, с

А1 става технологичен партньор на Национална волейболна лига

и Националната волейболна лига (НВЛ) подписаха съглашение за партньорство, с което телекомът става главен софтуерен сътрудник на НВЛ за сезон 2020/2021. Новината идва в сложен миг за българския спорт, когато за жалост залите остават недостъпни за всеобщата аудитория.

Волейболът е измежду най-гледаните спортове на България, като за този му статут способстват многочислените триумфи на националния ни тим. Вътрешното състезание и съответно волейболната Суперлига също се радва на огромен интерес от страна на феновете на спорта у нас. А1 ще поддържа финансово организацията за сегашния сезон на Суперлигата. От НВЛ не скриха удовлетворението си за постигнатото съглашение.

„ За Национална волейболна лига е чест да има в тима си мощен съдружник като А1. Изключително щастливи сме от обстоятелството, че най-успешният екипен спорт в България и едно от най-атрактивните спортни шампионати у нас - волейболната Суперлига, към този момент имат постоянен и потвърден на международно равнище сътрудник като А1. “ - съобщи ръководителят на НВЛ Атанас Гаров във връзка с новото спонсорство. Той добави, че за него е изключително значим фактът, че инвестицията на А1 идва точно в актуалните предизвикателни времена и в миг на международна рецесия.

От страна на А1 разяснява Симеон Донев – старши шеф „ Маркетинг “ и член на управителния съвет на компанията: „ Партньорството ни с Националната волейболна лига ни разрешава да подкрепим един от най-популярните спортове в България. Вярвам, че с нашата помощ вътрешното състезание по волейбол ще стане още по-атрактивно и ще запалителен у доста младежи любовта към спорта. “

Спонсорството на Националната волейболна лига е следващата стъпка на А1 в поддръжка на спорта в България. А1 е дълготраен сътрудник и на Българската федерация по лека атлетика, Българската федерация по ски, както и на футболния ЦСКА. Телекомът провежда и редица начинания в поддръжка на младежкия спорт като „ А1 Атлетика за младежи “, както и „ Научи се да караш ски “.

Източник: sportal.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg