и Константин направиха страшна драма по повод новите правила за

...
и Константин направиха страшна драма по повод новите правила за
Коментари Харесай

Преслава и Коцето треперят за колите си след новите правила за движение по пътищата

и Константин направиха страшна драма във връзка новите правила за придвижване по пътищата, свързани с конфискация на коли на пияни и дрогирани водачи.

Хитовите реализатори се тормозят да не би да им вземат колите, а те не са по никакъв начин евтини. 

Попфолк идоли се включиха със собствен скеч, като иронизираха нарушителите. и Константин снимаха своето занимателно клипче в лимузината на певицата. Но по-скоро почитатели заподозряха, че това е колата на Константин. 

Видеото е със сюжет, съгласно който се е настанила на задната седалка на лъскавия автомобил, а Коцето е в ролята на персоналния й водач.

„ Кво правиш тука, бе? Айде, отивай да караш. Айде, айде, Фончо! Всеки да си знае работата! ” – са репликите, които споделя тя, правейки отпратка към видеото с 10-годишния Фончо, подкарал Мерцедеса на татко си, под одобрителните възгласи  на околните си.

Попфолк певицата изиграва и по какъв начин внезапно се сеща за новия Закон за придвижване по пътищата и демонстрира какъв брой е обезпокоена Министерство на вътрешните работи да не й отнеме Майбаха.

„ Коцко, да не си пил, в този момент да ми вземат колата, да ми вземат Майбаха “ – пита обезпокоеното тя, а в отговор се чува: „ Не бе, не съм! Д-р Радева сподели да не пием “.

и Константин са другари от много години, имат свои сполучливи колаборации, а наред с това двамата нееднократно са показвали, че имат мощно възприятие за комизъм и самоирония. Хитовите реализатори умеят да се забавляват извънредно добре и постоянно споделят свои взаимни типа, с които печелят още повече благосклонностите на почитателите си в мрежата, написа blitz.bg
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР