И колко от тях всъщност сме допускали поне веднъж, а

...
И колко от тях всъщност сме допускали поне веднъж, а
Коментари Харесай

Кои са абсолютните don’ts в секса?

И какъв брой от тях в действителност сме допускали най-малко един път, а по-късно все си обещаваме, че ще е за последно.

Базирайки се на редица проучвания, сексолозите дефинират тези шест неточности като най-често срещаните.

Забравяте за презервативите

Алкохола сигурно работи на доста дами като “течен кураж ” и ги прави много по-дръзки, само че в това време и по-непредпазливи. Комбинацията от алкохол и секс обаче има два значими минуса: той може да направи оргазмите по-трудно достижими и може да ви накара да забравите за отбраните, които нормално ползвате. Изследванията демонстрират, че 40% от дамите споделят, че е най-вероятно да вършат секс без презерватив, в случай че преди този момент са пили. “Пияното ” ви Аз може и да си мисли, че няма проблем за момента, само че “трезвото ” ви Аз на другата заран няма да е на това мнение.

Разчитате единствено на един тип оргазъм

Няма верен и неверен метод за реализиране на оргазъм, и все пак всяка от нас е пробвала да изпита магията на G-точката или приятните преживявания, обещани от тази или онази поза. Анатомията на дамите е друга и нещата, които се харесват на другите, може въобще да не харесат на вас, по тази причина опитите са значими. Така освен опознавате тялото си, само че и намирате нови и нови способи за постигане до оргазъм.

 Кои са безспорните don'ts в секса?

Не говорите за нещата, които ви възбуждат

Има доста малко проблеми, които връзката да не може да реши. Ето за какво точно откровенията са съвет номер едно на секс специалистите. Ако в последно време чувствате, че еднообразието е превзело и вас, и колегата ви, а тръпката е на път напълно да се изгуби, значи е време да си поговорите за това кой какво харесва и кой какво би желал да опитва.

Не говорите за това по кое време да спрете с презервативите

В дългите връзки двойките постоянно стопират да употребяват презервативи на някакъв стадий от връзките си. Най-често това става след втория или третия месец, когато връзката към този момент стане сериозна и това е един от признаците за това. Проблемът обаче идва от обстоятелството, че те просто стопират, без да го обсъдят. Помнете, че е значимо преди този момент да поговорите за заболяванията, излъчени по сексуален път и да се уверите, че половинката ви е изцяло здрава.

Прибързвате към същината на нещата

С други думи – претупвате предиграта. Бързият секс от време на време може да е превъзходен метод за нашарване, изключително аки и двамата нямате време, само че не правете грешката това да ви става табиет. На всяка жена ѝ трябват най-малко 10-20 мин. стимулация, с цел да доближи върха, по тази причина е доста евентуално в случай че пропуснете тази част, по-късно да останете разочарована.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР