И колегите от Продължаваме промяната, и ние ясно декларирахме, че

...
И колегите от Продължаваме промяната, и ние ясно декларирахме, че
Коментари Харесай

Деница Сачева: Ако не се реализира кабинет с първия мандат, няма логика ние да даваме подкрепа с втория мандат

И сътрудниците от " Продължаваме промяната ", и ние ясно декларирахме, че това не е среща, в която се цели поддръжка за държавно управление, в който и да е мандат. Това беше среща, в която започнахме професионални диалози по политики. Ние излязохме с нашата стратегия от 140 страници, в която има всеобхватни политики във всички сфери на публичния живот. Колегите още веднъж показаха своите 16 точки. Стана ясно, че една огромна част от техните оферти са и политики на ГЕРБ, които се реализират от години - политиката в обучение, неувеличаването на налозите, влизането в еврозоната. Това сподели за Bulgaria on AIR депутатът от ГЕРБ-СДС и някогашен обществен министър Деница Сачева.

" Това ще бъдат експертните диалози, които ще би трябвало да бъдат извършени в идващ стадий. Ние показваме подозрение към числата, които бяха показани през вчерашния ден във връзка с брутния вътрешен артикул на макроикономическите индикатори. Ние избираме да имаме вяра на институциите. Очакваме и прогнозата на Международния валутен фонд. Нямаме причина да считаме, че прогнозата, която  беше показана от господин Василев, е достоверна ", сподели още Сачева.

Сачева акцентира, че напъните на ГЕРБ-СДС са фокусирани към това да направи всичко възможно  да осъществя първия мандат: " Всичко, което зависи от нас, ще бъде направено като изпитание в тази посока. Ако не се осъществя кабинет с първия мандат, няма логичност ние да даваме поддръжка с втория мандат. “
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР