и издателство „Просвета“ съобщават важна информация за всички ученици, родители

...
и издателство „Просвета“ съобщават важна информация за всички ученици, родители
Коментари Харесай

А1 и Просвета намаляват с 30% цената за абонамент в българското онлайн училище е-просвета

и издателство „ Просвета “ оповестяват значима информация за всички възпитаници, родители и учители за началото на новата 2021 година. От 11 януари до края на февруари цените на абонаментите за достъп до просветителния портал е-prosveta ще бъдат понижени с 30%. Намалението обгръща както едногодишните, по този начин и двугодишните абонаменти за е-просвета, а по-ниските цени остават годни за целия период на абонамента.

Предложението важи единствено до края на февруари, като от него могат да се възползват всички, без значение дали са клиенти на, или не. В интервала на акцията едногодишен абонамент за достъп до просветителната платформа ще коства единствено 10,99 лв. на месец. Двугодишният абонамент излиза още по-изгодно за потребителите - единствено 6,99 лв. на месец. За съпоставяне – общоприетите цени на тези услуги са надлежно 15,99 и 9,99 лв. на месец. Допълнителен бонус за потребителите на е-просвета е, че с един абонамент тя може да се употребява по едно и също време на до две устройства.

Абониралите се през промоционалния интервал ще получат цялостен достъп до всички запаси в просветителната платформа. Записани са към този момент стотици видеоуроци с преподавател (за учениците сред 1. и 7. клас), като този азбучник се усилва непрекъснато от екипа на Просвета благодарение на някои от най-хубавите педагози в България. Създадени особено за потребностите на образованието в онлайн среда са късите е-уроци, които показват цялата информация по занимателен и ненатоварващ за учащите метод.


Ефективността на онлайн технологиите в просветителния развой елементарно може да бъде тествана с множеството проби, които се оферират в платформата. Всичко това, плюс разнообразни интерактивни запаси – задания, извършения, 360-градусови VR панорами, фотогалерии, пъзели и така нататък трансформират e-просвета в незаместим асистент за всеки възпитаник.

Най-хубавото на платформата е-просвета е, че цялото наличие в нея е в съгласие с условията на МОН. Това значи, че по него могат да се образоват всички, без значение от това учебниците на кое издателство се употребяват в съответното учебно заведение. Универсалността на образователното наличие, подкрепена от новаторския метод на Просвета и А1, е рецепта за сполучливо продължение на образованието в присъствена, а даже и в пандемичната образователна година.

Покупката на абонамент за e-просвета не обвързва потребителя с потреблението на услуги от. Заплащането на абонамента става с банкова карта. А1 предлага и преференциални оферти с тарифен проект А1 Surf, които включват достъп до просветителната платформа е-просвета, доста мегабайти и таблет. Предлага се и месечен достъп до платформата, с който всеки консуматор може да открие преимуществата на е-просвета, преди да реши да влага в по-дългосрочен абонамент за просветителната платформа.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР