И Хищната хиена на попфолка днес изглежда доста по-различно, отколкото

...
И Хищната хиена на попфолка днес изглежда доста по-различно, отколкото
Коментари Харесай

Познахте ли я? След години Хищната хиена Петра не прилича на себе си

И Хищната хиена на попфолка през днешния ден наподобява много по-различно, в сравнение с я помним в зората на кариерата ѝ. Песента, която я направи известна, към момента се извършва по кръчмите, само че певицата не може да се похвали с все същата относително стройна външност от едно време.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Petra Atanasova (@petraatanasova)

Доста понапълняла е тя в последно време, въпреки да пази познатата на всички руса грива като преди. Кратки видеа в Мрежата я демонстрират в друга светлина, като Петра удачно крие по-пищните си форми с уместно облекло. От фрагментите въпреки всичко не може да избяга усещането, че е качила някое и друго килце, което очевидно ѝ натежава.

        Вижте тази обява в Instagram.                      

Публикация, споделена от Petra Atanasova (@petraatanasova)

Така след години певицата продължава да се вихри измежду феновете си, макар че като цяло се е поскрила от общественото внимание. В обществените мрежи също май че е по-обрана спрямо останалите си колежки, които не пропущат да се похвалят с следващото присъединяване или пък с нова дрешка. Независимо от ударните кариери на останалите изпълнителки, въпреки всичко Хищната хиена на попфолка продължава да се развива по някакъв метод. Визията ѝ през днешния ден не е като отпреди години, само че в последна сметка от възрастта човек не може да избяга.

Автор: Facebook

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР