И.ф. главен прокурор на Република България Борислав Сарафов проведе работна

...
И.ф. главен прокурор на Република България Борислав Сарафов проведе работна
Коментари Харесай

Сарафов и вътрешният министър на работна закуска с посланиците на държавите членки на ЕС, САЩ и Великобритания

И.ф. основен прокурор на Република България Борислав Сарафов организира работна закуска с посланиците на страните членки на Европейския съюз, Съединените американски щати и Кралство Англия. Във формата, който се организира в резиденция " Бояна “, присъединяване взеха още заместител основните прокурори Мария Павлова и Елена Каракашева, както и вътрешният министър Калин Стоянов и основният секретар на Министерство на вътрешните работи основен комисар Живко Коцев.

Пред посланиците и представители на дипломатическите задачи основният прокурор показа целите на прокуратурата в наказателната политика, свързани с противодействието на трансграничната проведена престъпност, корупцията и тероризма. Акцент в диалога бе подложен върху продължаването на правосъдната промяна и обезпечаването на господство на закона като значима причина за възстановяване и развиване на бизнес климата, както и увеличение на задграничните вложения в страната.

Подчертани бяха положителните контакти сред способените български институции и тези от страните членки на Европейски Съюз, Съединени американски щати и Англия. Участниците в работната закуска показаха подготвеност за провеждането на сходни формати и отсега нататък с оглед установяването на директен разговор сред сътрудниците за обезпечаването на дейно взаимоотношение в региона на правоприлагането.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР