И.ф. главен прокурор Борислав Сарафов награди министъра на вътрешните работи

...
И.ф. главен прокурор Борислав Сарафов награди министъра на вътрешните работи
Коментари Харесай

Ръководството на прокуратурата връчи три награди на церемонията „Полицай на годината“

И.ф. основен прокурор Борислав Сарафов награди министъра на вътрешните работи Калин Стоянов с Почетен знак на Прокуратурата на Република България за положително институционално съдействие, действеност и реализирани високи резултати при запазване на публичния ред и битката с престъпността. Отличието бе връчено по време на следващото издание на състезанието „ Полицай на годината “ в НДК, оповестиха от пресцентъра на държавното обвиняване.

„ Приемете тази премия освен като премия за вашите персонални старания и реализирани резултати, само че и като оценка за работата, достиженията и всеотдайността на всеки един чиновник от системата на Министерство на вътрешните работи “, съобщи Борислав Сарафов.

И.ф. основен прокурор акцентира, че в никакъв случай равнището на институционално взаимоотношение и връзка сред Прокуратура на Република България и Министерство на вътрешните работи не е било по този начин високо, както в този момент. „ Ние в действителност сме в отлични взаимоотношения, по този начин би трябвало да бъде. Обществото не чака от нас раздори, институционални дрязги, а взаимна, взаимна работа “, сподели Борислав Сарафов.

Той благодари на чиновниците на Министерство на вътрешните работи за напъните, които са положили през годината. „ Поклон пред всеки един от вас “, съобщи и.ф. основен прокурор.

„ Доверието и връзката спомагат за по-добрите резултати. Нека българското общество да се усеща несъмнено, умерено и предпазено от българската полиция и от българската правосъдна система “, съобщи Борислав Сарафов.

На тържествената гала и.ф. основен прокурор връчи Почетен знак на Прокуратура на Република България и на основен контрольор Михаил Наумов, шеф на бранш „ Престъпления срещу личността “ към Отдел 01 „ Криминална полиция “ при Главна дирекция „ Национална полиция “ – Министерство на вътрешните работи.

Почетен знак на Прокуратура на Република България получи и основен контрольор Стоян Крумов, основен проверяващ служител на реда, шеф на бранш 01 „ Разследване на престъпни закононарушения “ в Отдел „ Разследване “ при Столична дирекция на вътрешните работи. Наградата му връчи заместник основният прокурор Мария Павлова.

Събитието „ Полицай на годината “ се организира за 30-а поредна година от Министерство на вътрешните работи, с цел да бъдат отличени полицейски чиновници и колективи, потвърдили висок професионализъм при осъществяване на служебните си отговорности.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР