“И двете парламентарни групи сме наясно, че по някои теми

...
“И двете парламентарни групи сме наясно, че по някои теми
Коментари Харесай

Атанасова: ПП-ДБ имат два варианта - да подкрепят нашата програма или избори

“И двете парламентарни групи сме наясно, че по някои тематики имаме непреодолими разлики, които са част от разбирането ни за позициониране, евроатлантическо или друго ”, това сподели Десислава Атанасова, ръководител на ПГ на ГЕРБ-СДС, представена от БГНЕС.

Говорихме по политиката за промяната обвързвана с правосъдната система, нямаме разлики, че такава би трябвало да има, в този момент би трябвало да уточним ограниченията, по които тя би трябвало да се случи. За нас е значимо едно постоянно държавно управление да извършва бюджета, тук спор няма, съобщи още Атанасова.

“Наложително е да сложим на масата въпроса за възможна структура на кабинет, можем да поканим всички още веднъж да споделим отговорността, с която гласоподавателите са натоварили всички партии. Ако не се схваща, че никой не може да бъде самодостатъчен, никой не е претрупан с мандат от 121 гласа, с цел да ръководи, то той бърка ”, акцентира още Десислава Атанасова, след което изясни, че са били шокирани от това, което е предлагано на Възраждане, когато е паднало ръководството след вота на съмнение.

“Предлагано им е какво ли не ”, загатна Атанасова.

Относно трите разновидността, които са им препоръчани от ПП-ДБ, ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС сподели, че дава отговор с огледална оферта.

“Пред тях има единствено два разновидността. Първи вид е да поддържат нашата стратегия, “България след кризите- План за възобновяване ” с първия вероятен мандат, тъй като те нямат алтернатива да избират каквото и да е. Възраждане им отхвърлиха, Има Такъв Народ, Движение за права и свободи им отхвърлиха, Българска социалистическа партия сякаш не са дали безапелационен отговор. Движение за права и свободи обявиха, че повече няма да водят диалози с тях, тъй като са го пренебрегнали. От нас не желаят присъединяване на споделена отговорност, желаят единствено да ги направляваме посредством Народното събрание, вторият вид е избори, е кой желае повече избори ”, акцентира още Десислава Атанасова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР