И двете дъщери на Фатик в момента са свободни.Адриана и

...
И двете дъщери на Фатик в момента са свободни.Адриана и
Коментари Харесай

Щерките на Фатик разкараха гаджетата и го удариха на живот - slava.bg

И двете дъщери на Фатик сега са свободни.

Адриана и Александра се разкарали гаджетата и са я блъснали на живот. Адриана, която работи като брокер, се е разделила с футболиста на „ Локомотив” - Георг Василев и се радва на свободата си. По-голямата Алекс скъса с богатия си обичан - французина Албърт Вини, който е шеф на фонд за здравно обслужване. Сега дребната Тюркмен вилнее из София, а каката от години живее и работи в Ню Йорк.

Междувременно стана ясно, че Адриана не е подготвена да сменя пелени, макар че по тази причина я натискат крепко нейни приятелки. Моделката, която нон-стоп излага живот си на показ в обществените мрежи, разсъни любознанието на феновете си гушкайки бебето на свои близки. Най-малката от дамите Тюркмен получи стотици суперлативи. Приятелите й са безапелационни, че е родена да дундурка малко бебе и безпределно й подхожда да е майка.

"Моля ви се! Много ми е рано! ", гневи се брюнетката. Съпругата на разстреляния под земята необут, която също носи името Адриана, е безапелационна, че не е подготвена да бъде баба, и поучава дъщеря си да не бърза. Красавиците постоянно обикаляха света в компанията на майка си. Пандемията ги раздели към този момент три месеца. Адриана даже изкара ковид. Тя показа че се е чувствала относително добре, мъчил я единствено запушен нос. Красавицата с съвършени форми към този момент е здрава и даже отпразнува неотдавна 23-ия си рожден ден, написа „ България Днес”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР