И докато Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд реши Златните

...
И докато Асоциацията на чуждестранната преса в Холивуд реши Златните
Коментари Харесай

Кой ще е водещ на наградите БАФТА

И до момента в който Асоциацията на задграничната преса в Холивуд реши Златните глобуси да бъдат раздадени без аудитория и ненужно лутане - спечелилите бяха оповестени в обществените мрежи на 9 януари, две други церемонии ще се състоят напълно онлайн.
 Наградите Златен глобус 2022,
Ето кои са огромните спечелили на премиите Златен глобус

Една по-различна гала

Въпреки пандемията, Академията по кино изкуство на Съединени американски щати ще раздаде Оскарите по нормалния си от последните десетилетия метод - с блестящо събитие и посетители

Все още не е разгласен водещ, само че съгласно Page Six това евентуално ще е Пийт Дейвидсън. За сметка на това е явен водещият на премиите БАФТА, които също ще се раздават на нормалното светско събитие, на което са привикнали киноманите.
 Снимка 541121

Ребел Уилсън ще бъде хазаин на церемонията, която ще се организира на 13 март в Ройъл Албърт Хол в Лондон и ще се излъчва по Военновъздушни сили, и iPlayer. " За мен е огромна чест да съм водещ на Британските награди за кино изкуство през март, когато Covid-19 към този момент няма да съществува, тъй като ще бъде анулиран. Ще бъде радостно ", споделя австралийската актриса пред Deadline.

Номинациите за премиите БАФТА ще бъдат оповестени на 3 февруари.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР