И днес продължават консултациите при президента Румен Радев преди държавният

...
И днес продължават консултациите при президента Румен Радев преди държавният
Коментари Харесай

Румен Радев попита Възраждане: Готови ли сте да предложите формула за реализиране на правителство?

И през днешния ден не престават консултациите при президента Румен Радев преди президентът да връчи първия мандат за сформиране на държавно управление. Първата среща за деня е с представителите на партия " Възраждане ".

В началото на срещата президентът Румен Радев попита:

" Как преценявате напъните и какъв е шансът да се образува държавно управление даже и да бъде по-добро от сега? Готови ли сте да предложите осъществяване на държавно управление? ", попита президентът.

Костадин Костадинов от " Възраждане " беше безапелационен, че " постоянно са подготвени ", само че добави:

" Формулата, която ние предлагаме няма да се схване, тъй като това държавно управление обслужва ползите на непозната страна ".

Според Костадинов парламентарните избори са наложителни.

" Този политически модел, олигархично-посланически, не просто е нездравословен за страната, той убива страната ", безапелационни бяха от " Възраждане ".

Изходът съгласно водачът на партията от рецесията е единствено с тотална смяна на този модел.

Румен Радев попита:

" При състояние, че имаме предварителни парламентарни избори и те повторят близка настройка, тогава съгласно вас по какъв начин ще се продължи? ".

" Никой няма визия каква ще бъде конфигурацията, в България никой няма доверие на социологическите организации, в случай че по този начин разсъждаваме напряко да отложим изборите, тъй като какъв е смисълът откакто решението е едно и също. Дайте да развъртим изборите на лотария. Това е неуместно ", безапелационен беше Костадинов.

Той упрекна президентът Радев, че и той също има виновност за обстановката в България, поради референдума за българския лев. Румен Радев опонира като сподели, че това е " безусловно погрешно ".

" Без решение на Народно събрание аз не мога да подпиша декрет за референдум. Крайно време е да се спрат тези спекулации ", безапелационен беше президентът.




Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР