И днес напрежение по оста бивш премиер - президент -

...
И днес напрежение по оста бивш премиер - президент -
Коментари Харесай

Задочен спор: Бойко Борисов за уволненията, кюлчетата и "Мата Хари"

И през днешния ден напрежение по оста някогашен министър председател - президент - длъжностен кабинет.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява оставката на началника на кабинета на вътрешния министър и абсурда със фотосите с чекмеджета в неговата спалня.

За следващ път Борисов прикани президента Румен Радев да изясни имат ли връзка назначенията на служебното държавно управление с Васил Божков.

“На 9 юни президентът или кандидат-президентът сподели Божков звучи по –убедително от неговите обвинители. Радев по какъв начин ще изясни хората на Божков и Орешарски, моите връзки с Пеевски са ясни от години “, разяснява Бойко Борисов, ръководител на ГЕРБ.

Борисов разяснява и началникът на кабинета на вътрешния министър Елена Фичерова, която през вчерашния ден подаде молба за освобождение от поста. След назначението си тя се оказа основател на партията на Божков " Българско лято ".

Снимка: bTV

Малко по-рано пред bTV вътрешният министър изясни напускането на Фичерова.

„ Тази жена й омръзна да бъде в медиите в случай, че не се е виждала с Божков. Но направи по този начин, че да освободи политическия кабинет от възможни рецензии “, сподели Бойко Рашков, министър на вътрешните работи.

„ Вътрешния министър се обиди на публицистите, кой е назначил началника на кабинета му, е, през вчерашния ден си подаде оставка. Когато към този момент всичко, което е интересувало Министерство на вътрешните работи и службите, го е взела, с цел да осведоми този, който я е пратил там “, разяснява водачът на ГЕРБ.

Борисов сподели още, че не е разкрил даже на прокуратурата коя е дамата направила фотосите с кюлчета и пачки с евробанкноти в неговата спалня. Не била обаче посочената от предприемача Илчовски Маги Бадер.

„ Защо въз основата на един компромат викаха да унижат това момиче, не я познавам, добър ден не съм споделил. Аз кюлче, и отново ще се прекръстя, тъй като съм религиозен човек, съм пипал единствено един път в живота - в Българска народна банка в трезора “, сподели Борисов.

Той още веднъж предизвести, че служебния кабинет ще провали наближаващите избори.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР