И днес десетки благоевградчани се редяха на опашка пред РЗИ,

...
И днес десетки благоевградчани се редяха на опашка пред РЗИ,
Коментари Харесай

Десетки на опашка в Благоевград за PCR-тест, чака се и електронното направление

И през днешния ден десетки благоевградчани се редяха на опашка пред РЗИ, с цел да вземат направление за, съобщи кореспондентът на БГНЕС от Благоевград.
Тази заран 40 души чакаха от над 2 часа на опашка, а кметът издаде заповед да бъде отворено фоайето на зала " Яворов ", с цел да чакат искащите да се изследват за COVID-19, само че хората избраха да стоят на студено, с цел да си пазят реда пред гишето. Преди месец опашките пред РЗИ наброяваха по 80 - 100 души. Обикновено най-многобройни са опашките в понеделник, защото лабораторията в МБАЛ-Благоевград, където се вършат тестванията, не работи през почивните дни.
 Важно! От през днешния ден персоналните лекари дават електронни посоки за PCR проби Важно! От през днешния ден персоналните лекари дават електронни посоки за PCR проби
От през днешния ден, 1 декември, стартира дълго чаканото издаване на електронни посоки за PCR проби от персоналните лекари. По консолидираното на...
„ Ние отворихме зала „ Яворов “, в този момент РЗИ би трябвало да си провеждат дейностите, с цел да е комфортно на жителите “, сподели кметът Румен Томов.
В 7.00 часа, когато се редят първите, температура в Благоевград бе минус 5 градуса.
От през днешния ден би трябвало да издават направленията за проби по електронен път, което би трябвало да стопи опашките пред гишето на Регионалната здравна ревизия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР