И да работя мога, и да гледам бебе! Когато има

...
И да работя мога, и да гледам бебе! Когато има
Коментари Харесай

Фики и Преслава с премиери в един ден! Певицата: И да работя мога, и да гледам бебе!

„ И да работя мога, и да виждам бебе! Когато има добра организация, с всичко мога да се оправя. И освен аз “, съобщи фолкзвездата Преслава пред своите почитатели, които побързаха да я попитат по кое време ще се завърне на сцената, разбра HotArena.

Аз не съм си тръгвала от нея. Сигурно съм единствената, която ще работи, до момента в който гледа детето си “, изясни още изпълнителката, родила преди дни момиченце – Паола, писа „ България Днес “.

На вчерашния ден хубавицата се конкурираше само със спрягания за някогашен неин обичан – Фики Стораро. И двамата пуснаха едновременно новите си части. Преслава обаче поведе в резултата на сътрудника си с песента „ Да гори в обич “ с най-малко 20 000 лайка за няколко часа.

Гърмим с Джена с „ Кво те бърка “! Продуктът ни е доста добър! “, показа от своя страна Фики, който пък е любим на женската част от популацията. Най-много мнения имаше под шлагера на Преслава за текста й: „ Любима ми е частта: Питам има ли такива мощни капки за очи, най-сетне да го видя, че за мене ти не си. Много прекрасен текст “, похвалиха почитателите певицата.

Мокрият идеал на дамите Фики пък сподели мощни бицепси в клипа си.

К‘во те бърка къде съм, да, пийнал съм, и съм благополучен “, пее той, а девойките от цяла България го обсипват със сърчица на лайфа в  интернет на песента.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР