И БСП приема позицията на ПП, че не трябва да

...
И БСП приема позицията на ПП, че не трябва да
Коментари Харесай

Явор Божанков: Служебното правителство връща Борисов на власт

И Българска социалистическа партия приема позицията на Политическа партия, че не би трябвало да се прави държавно управление с троянски кон. Но за нас разграничителната линя е ясна – с ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и „ Възраждане “ не бихме правили коалиция. Това разгласи по Нова ТВ Явор Божанков, от Българска социалистическа партия. Според него тематиката за Борисов не е тематика от предишното.

Има действителен риск той да се върне. Служебното държавно управление с дейностите си връща Борисов на власт и рискът е действителен. Що се отнася до „ Газпром “, ние желаеме да има постоянен контракт за доставка на синьо гориво. Дори през вчерашния ден и Асен Василев позволява гориво и от „ Газпром “, съобщи Божанков.

Той подлага на критика служебния кабинет на Румен Радев, че би трябвало да си приготви изборите, а не да уволнява хора даже на най-ниско равнище. Интересно е, че фрагментите на Има Такъв Народ са и в служебното държавно управление, а това демонстрира забавни обвързаности, счита социалистът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР