И аз често съм бил в положение продуценти и режисьори

...
И аз често съм бил в положение продуценти и режисьори
Коментари Харесай

Заради Лили Иванова и Митко Щерев публиката страда: Владо Карамазов

" И аз постоянно съм бил в състояние продуценти и режисьори да не зачитат труда ми ", сподели топактьорът

" Силно съм впечатлен от това, което сподели Митко Щерев за повода за неприятните взаимоотношения сред него и Лили Иванова. От тях страда публиката ", уверен е Владо Карамазов.

Актьорът желае да стигне до първопричината на този спор. И за него тя се корени в това, че " в изкуството постоянно някой се мисли за освен това от другите ". Изненадващо, един известен и издирван реализатор като него признава и че самият той " непрекъснато попада в сходни обстановки, от които онемява ".

Владо Карамазов счита, че споровете вредят на изкуството

" И когато се получи мощен конфликт като този на Митко Щерев и Лили, то е тъй като някой пази личността си и работата си ", безапелационен е театралният Дон Жуан.

Карамазов не икономисва на " необятната аудитория ", че сходни конфликти, дължащи се на безотговорно его, не се случват единствено в музикалния отрасъл, само че са станали надали не всекидневие и в актьорското съсловие.

" Доста постоянно чувствам и освен чувствам, че режисьори, продуценти, шефове в моята сфера се усещат освен това от артиста. Както Митко Щерев го сподели, нещо като царе. Не зачитат авторски права, труд и форма на съавторство. Актьорът е нещо, което се употребява за частта от продукцията, в която не може да сложат продуцент, режисьор или шеф, и по-късно някак, в случай че може, да изчезне ", осветява горчивия си опит Владо Карамазов.

Той е на мнение, че артистът не може да се сведе до пешка или нечия функционалност, която да бъде използвана и по-късно захвърлена.

" В моята сфера артистът е нещо по-значимо от това. И когато усетя, че моите права са наранени, аз отвръщам. Особено когато се нарушават обикновени неща, които са открити (точно както авторските права на композиторите) ", отбрани позицията на Митко Щерев известният артист.

Карамазов прави и една значима спогодба - че в тази ситуация с спора сред именития композитор и Лили Иванова водещото не е материалното. " Не става дума за парите, а за това, че някой се мисли за цар, който може да прави каквото си изиска с по-нисшите от него. От тази реакция евентуално страдат феновете, само че въпреки всичко аз като човек имам достолепие и желая да го защитя. Малко хора го вършат от боязън, че продуценти, режисьори и шефове повече няма да го викнат за нищо ", отстоява и личната си позиция Владо Карамазов.

Той акцентира дебело, че " с такива хора не би имал нищо общо в бъдеще ". " Но това, естествено, не се отнася за всички в сектора. Има страхотни продуценти, режисьори и шефове, които са съвременни и възпитани хора и най-важното - умеят да зачитат всички по веригата, тъй като това е верига. И в случай че някой детайл липсва или е по-маловажен, веригата не е здрава и мощна ", обобщава топактьорът.

Източник: bgdnes

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР